Атака: Сред обвиняемите ислямисти има хора от ГЕРБ

  • 29 октомври 2012 10:30

  • 1782
  • 3
Атака: Сред обвиняемите ислямисти има хора от ГЕРБ
©

Сред обвиняемите по делото за радикален ислям има хора от ГЕРБ. Това заяви на митинг в Пазарджик лидерът на „Атака” Волен Сидеров, предаде репортер на novini.bg. Според него това е семейството от Благоевградско Юсуф и Найме Горелски.

Над 500 протестиращи, обединени от идеята на „Атака”, ВМРО и Националния фронт за спасение на България се събраха на мирно шествие и митинг пред Съдебната палата в града. Те се обявиха за защита работата на българския съд и предотвратяване на опитите за влияние върху него по време на делото в Пазарджик.

Поредното заседание започна в 9 часа при засилени мерки за сигурност. Пред съда няма присъствие на мюсюлмани. Днес се очаква да бъдат разпитани и последните седем свидетели, между които и трима с тайна самоличност.

Няма да се допуска събирането на хора в района на съда в Пазарджик при следващото заседание по делото за разпространение на радикален ислям в Пазарджик, съобщиха от полицията. Районът ще бъде достъпен само за лица, които са призовани като обвиняеми или свидетели по дела . Мярката цели да не се създават условия за нарушаване на обществения ред.

Последвайте канала на

Novini.bg
1782 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.11.25 | 18:17

3
Абе до кога ще ги търпим тия, резяци-мангали? Ако ги оставим да си правят каквото искат ще стане страшно в нашата така или иначе толерантна държава. На запад изобщо не си поплюват щом има съмнение за ислямизъм а тук още малко ще им се извиняват че са ги претеснили, и сигурно накрая ще осъдят и държавата в Страсбург!
asd

2012.10.30 | 23:53

2
на циганите като дадеш пари и в Буда ще повярва и храм ще му построят ,та предлагам АТАКА да им даде пари да станат християни,както впрочем е правил Колумб в Америка с индианците.

2012.10.30 | 22:21

1
атака - победа

Добави коментар

Водещи новини