Емил Кабаиванов пред TV7: Костов и Нейнски изгониха над 2000 седесари

  • 27 октомври 2012 14:19

  • 1603
  • 0
Емил Кабаиванов пред TV7: Костов и Нейнски изгониха над 2000 седесари
© булфото

Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. изгониха над 2000 седесари от партията и сега точно те да се правят на обединители на дясното е най-малкото неморално.” Това заяви председателят на СДС Емил Кабаиванов в предаването „Факторът Кошлуков” по TV7.


Той определи като "изкуствено привнесена в десницата тема” създаването на фракцията „Единство” от бившите лидери на СДС Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. и Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. „Зад нея стоят опасенията на тези хора за тяхното политическо бъдеще”, коментира избраният през юли тази година нов председател на СДС.
„Десният избирател е най-лъганият избирател през последните 20 години, затова за връщането на нашите симпатизанти в партията ще заложим главно на истината”, обеща Емил Кабаиванов. Другите лостове, на които той разчита за възраждането на СДС, са в ясните политически позиции, идеализма и активността на хората.
Кабаиванов каза, че ръководената от него партия ще се стреми да спечели на предстоящите избори подкрепа, достатъчна, за да формира парламентарна група, не по-малка от тази на Синята коалиция сега. До края на годината СДС ще реши въпроса за партньорите си в дясното пространство, но Емил Кабаиванов беше категоричен, че няма да има „нови коалиции”.

Последвайте канала на

Novini.bg
1603 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини