БСП: Който дойде след ГЕРБ, няма да му е лесно

  • 01 октомври 2012 13:22

  • 2141
  • 5
БСП: Който дойде след ГЕРБ, няма да му е лесно
©

Как така хем се повишават заплатите, а не се увеличават приходите в осигурителните фондове? Това попита управляващите на пресконференция днес Емилия Масларова от БСП. Тя представи предложенията на партията си за подобряване на социалния живот.

Къде са парите, които трябва да увеличават Сребърния фонд, попита още тя. Пенсията е моята вноска, моята инвестиция, каза Масларова. По последни данни са 121% се е увеличила безработицата през последното тримесичие, каза Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на. В голяма част от държавите членки на ЕС има възможност да се пенсионират по-рано, не знам защо в България няма такава възможност. Ние направихме всичко възможно да спрем пенсионната реформа, но не успяхме - според Конституционния съд тя е валидна. Оттук насетне ние не можем да действаме, могат да действат само избирателите, заяви Стойнев.

По думите му страната ни се топи, младите намаляват. Според него ние няма как да имаме устойчив икономически растеж. БСП настоява не само социално слабите майки да получават 35 лева детски наджавки, а абсолютно всяка майка. БСП настоява майчинските помощи за отглеждане на деца от 1 до 2 години да станат от 240 на 310 лева. Българските семейства все по-малко раждат деца, а НОИ пестеше пари от българската майка.

1 април е много погрешно избрана дата за повишаване на пенсиите. На 1 април правителството предприе и антикризисните мерки, затова предлагаме на правителството да повиши пенсиите от 1 януари 2013 година, заяви Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на. Според него има напрежение в обществото и хаос в правителството. Когато 3 години и полицаи, и военни стискаха зъби в очакване на европейски заплати, сега мисля, че могат да им се увеличат заплатите. Никой не знае какво ще се случи утре, но ние сме категорично против да има възраст за пенсиониране, заяви Стойнев. И ако трябва да се въведе, то нека има дебат преди това.

Никой от нас не е видял бюджета, но в него няма предвидено абсолютно никакво повишение в социалната сфера, освен минималното повишаване на минималната работна заплата, заяви Масларова. Увеличаването на пенсиите, според вицепремиера, не е предизборен ход, а заявка за следващ мандат. Вие си тълкувайте думите му, каза тя. Според нея това е предизборен ход и на никой, който дойде на власт след ГЕРБ, няма да му е лесно.

Последвайте канала на

2141 5

Коментари 5

Добави коментар

2012.10.05 | 23:17

5
ako bsp doide sled gerb az i moeto semeistvo 6te napravim dim da ni niama kam zapadna evropa.Edinstvenoto koeto ni zadarga v momenta e 4e obi4ame Balgaria i viarvame 4e gerb- na pravilen pat.Balgaria 6te zagubi dvama specialisti i edno balgar4e s rusa kosa i sini o4i.6te ostanat samo 4erveni babi4ki i murgavi balgari s indiisko izla4vane i lek miris

2012.10.05 | 23:17

4
По-добре тръгвай веднага. Тая държава от тъпаци като теб се докара до тук.

2012.10.02 | 22:04

3
А да не би да им е лесно на тези, които дойдоха след вас ? Е това ако не е нахалство и арогантност !!!!!!!!!!

2012.10.02 | 22:04

2
Да не му е трудно на Тиквата? Имаше седем милиарда и половина за харчене. Похарчи ги. Взе още един милиард, за да плати вноската по дълга, защото не му дадоха да пипа Сребърния фонд. До края на мандата кой знае колко още ще ни закопае.

2012.10.02 | 15:53

1
ти пък. То русия не иска сега 1 милиард щото сте подписали неизгоден проект, който да пороби БЕХ и да не може да излеземе от него.Организираната престъпност не правеше каквото си иска при гея. Не е държавата назад десетки милиарди . И тоя резерв е над 12 милиарда октомври 2008. Питай позитано що са 7 юли 2009.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини