Цветанов: Има нещо нередно в делото "САПАРД"

  • 28 септември 2012 21:00

  • 1486
  • 2
Цветанов: Има нещо нередно в делото "САПАРД"
©

От шест синдиката на МВР само един излезе на протест с искания, които са не реалистични. След срещата с финансовия министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи ще може да кажем колко точно ще е увеличението на заплатите на полицаите. Политиката на правителството е много ясна, а именно финансова стабилност, като основният акцент пада върху пенсионерите. Ако се намерят компенсаторни механизми - заплатите ще бъдат повишени.  Необходими са 15 млн. за 2013 година за служителите, които работят на смени, за да получават порционни. Това заяви вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в  предаването "Панорама" в ефира на БНТ.

Попитан за делото САПАРД, Цветанов заяви, че има нещо нередно. "Все още имаме огромен дефицит на доверие към съдебната система. Това, което каза и г-н Кеслер, е че доказателствата са дадени от ОЛАФ и няма как да се прикриваме зад твърдението, че те са недостатъчни. Делата "Килърите", "Братя Галеви", "САПАРД" - са все дела, които се наблюдават от ЕС. В последните три години има политическа воля и има подобрение, което се забелязва от Брюксел. Това бе потвърдено и от Джовани Кеслер", заяви още вицепремиерът.

"Никога не съм воювал със съдебната система и с ВСС. Просто визирам конкретни проблеми", заяви шефът на МВР.

Запитан дали ще бъде затварян всеки рапър, чиято песен е с по-критичен текст, Цветанов бе категоричен, че МВР няма абсолютно никакво отношение и той е разбрал за случая от новините. "Прочитането на един абзац от тази песен от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в Парламента беше изключително популистко", заяви още той.

Последвайте канала на

1486 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
1

2012.09.30 | 19:41

2
Сериозно, не може да бъде !

2012.09.30 | 19:41

1
Цецо не знае кои са братя Галеви! Вярвайте му братя!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини