Станишев открива конгреса на ПЕС

  • 28 септември 2012 06:13

  • 915
  • 2
Станишев открива конгреса на ПЕС
©

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ще открие конгреса на ПЕС тази събота в Брюксел.

Речта на соцлидера ще бъде белязана и от лични редове. Заедно с политическата част, той ще спомене и дъщеричката си Дария. Така Сергей ще спази традицията от седемгодишния президентски мандат на предшественика си Пол Расмусен, който винаги вмъкваше в речите си шеговита информация за своя внук Лукас. Самият Расмусен посочи Сергей за свой временен заместник миналата година и подчерта с усмивка, че "освен дядо, голямото семейство на ПЕС си има вече и баща", поздравявайки Станишев за щерката. Преизбирането на Сергей за президент на ПЕС е причината до Брюксел, но с друг полет да пътува и половинката му Моника Йосифова. Фината дама избягва да присъства на политическите прояви на Сергей, но сега моментът е твърде важен и като постижение на Станишев в личен план.

Младежкото обединение на БСП-София пък организира тържествено посрещане на соцлидера си още на летището, призна председателката на столичните комсомолци Надя Младенова. Станишев ще бъде чакан в неделя на Терминал 2 в следобедните часове. Младежите ще организират и хепънинг на открито в градинката срещу паметника на Независимостта. Конгресът на ПЕС ще се излъчва на живо и на видеостена в заседателна зала на "Позитано" 20.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
915 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.09.28 | 16:21

2
А защо не спомена и за милионите на майка и и своите баджанаци!!!!!!!!!

2012.09.28 | 16:21

1
PES+BSP=AIDS

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини