Правят комисия за корупция по високите етажи на властта

  • 19 септември 2012 09:35

  • 624
  • 2
Правят комисия за корупция по високите етажи на властта
©

Депутатите ще обсъдят като първа точка в четвъртък създаването на "парламентарна анкетна комисия за проучване на случаи, при които има факти, данни, документи, аргументирани публични разследвания, включително и прекратени дела и преписки за корупция по високите етажи на властта, довели до лично облагодетелстване на определени лица, ощетяване и значителни вредни последици за държавата". Предложението за включване на тази точка в дневния ред беше направено от лидера на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, и подкрепено в пленарната зала.

Депутатите отхвърлиха предложението на Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  от "Атака" за включване в програмата на промени в Наказателния кодекс, свързани с неизбежната отбрана. Сегашната уредба е крайно лоша и неработеща, мотивира са Шопов. Той информира, че "Атака" ще постави пред президента въпроса за помилването на иконописеца Йордан Опиц.

Днес парламентът започна работата си с второто четене на промени в Закона за българските лични документи. Депутатите ще обсъдят на първо четене промени в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и промени в Закона за защита от вредното въздействие на химичните вещества и смеси. В програмата е проекторешение за възлагане на Сметната палата да извърши одит на дейността на "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД за периода от 1 януари 2011 г. до 30 септември 2012 година.

Последвайте канала на

БТА
624 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ГРУБИЯ

2012.09.20 | 08:08

2
АМИ КОМИСИЯТА КОЙ,ЩЕ Я ПРОВЕРЯВА БЕ ЯНЧО УМНЕВ???МНОГО ХОРА СА ИЗЛИШНИ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ, КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ КАБИНЕТА ,,БОРИСОВ''И ДОКАТО ОСТАНАТ НАЙ-МНОГО СТОТИНА УМНИ И ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ В НЕГО!!!
МАЗНИ КРАДЛИВИ И ТЪМНИ БАЛКАНСКИ СУБЕКТИ

2012.09.19 | 20:25

1
А СТИГА БЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини