Маргарита Попова: Новият ВВС трябва да завоюва авторитет бързо

  • 17 септември 2012 15:07

  • 609
  • 1
Маргарита Попова: Новият ВВС трябва да завоюва авторитет бързо
©

Според вицепрезидента Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на колегите й от новият Висш съдебен съвет трябва да завоюват много бързо висок авторитет, да им вярват, да им имат доверие, защото това е много важно, за да работи част от държавната власт както трябва.

"Имаме нужда от това, дълго го очаквахме и се надявам, че ще сме свидетели на добри и професионално поднесени неща този път", отговори Попова. Тя изрази удовлетворение от новата процедура за избор на ВСС. По повод на избора на съдиите тя отговори, че е рано да се дават оценки, "първо трябва да се види как ще заработи ВВС, как ще даде старт на продължаване на съдебната реформа".

Вицепрезидентът присъства на откриването на учебната година в Гимназията за чужди езици "Екзарх Йосиф Първи" в Ловеч. След като отправи своя поздрав към младите хора и им пожела повече вяра и надежда, Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на заедно с тях се включи в традиционното замесване на хляба на единството. Тя направи и първа копка за нов физкултурен салон, средствата за който са отпуснати от правителството. Прерязана бе и лентата на новия открит театрален салон на училището.

Последвайте канала на

609 1

Коментари 1

Добави коментар
Иванов

2012.09.19 | 22:38

1
Правилно ВСС -трябва да завоюва авторитет бързо като Военно Въздушните сили и най-напред да сизира и предяви иск към МС !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини