Русенските социалисти пред разпад

  • 27 юни 2011 12:26

  • 765
  • 1
Русенските социалисти пред разпад
© Булфото

По думите му няколко първични организации с членуващи в тях повече от 50 социалисти ще преминат в редовете на оглавяваната от Иван Генов „Нова левица“.

Димитров обвини за кризата ръководството на организацията, което работело единствено за личното си облагодетелстване вместо да налага млади и способни хора.

Сред издигнатите кандидатури за кмет не виждам достойни кандидати и това засилва убеждението, че БСП работи за ГЕРБ, каза още Мариян Димитров и допълни, че в момента има млади кадри, но те са неизвестни на широката общественост, тъй като върхушката в БСП работела само и единствено за себе си.

Той обвини лидера на общинската организация Иван Иванов, че се скатава в очакване на следващите парламентарни избори, за да се намърда в депутатската листа. Ако няма кой друг, нали точно лидерът трябва да поеме отговорността и да се кандидатира за кметския пост?, пита червеният бунтар пред сайта Русе-нюз.

Последвайте канала на

Десислава Станева
765 1

Коментари 1

Добави коментар
Един

2011.06.27 | 22:33

1
То пък ГЕРБ един кандидат извади в Русе - бивше ченге от ДС. ВКР - от тия, дето вкарваха войниците в дисципа заради някой виц.

Добави коментар

Водещи новини