Кой е най-добрият вариант да се определи колко да бъде минималната заплата

  • 06 октомври 2024 12:55

  • 1101
  • 16
Кой е най-добрият вариант да се определи колко да бъде минималната заплата
© Bulphoto/архив

Най-добрият вариант за определяне на минималната работна заплата (МРЗ) е да има консенсус между синдикати и работодатели.  Те за съжаление са на диаметрално противоположни мнения. Има и директива на ЕС за транспониране, за да може МРЗ да е адекватна, но не върви процесът по най-добрия начин.

Това каза в интервю пред БНР министърът на МТСП Ивайло ИвановИвайло ИвановИвайло Иванов е назначен за министър на труда и социалната политика в служебния кабинет с за МРЗ от 1077 лв. от 1 януари 2025 г.

Той е запознал с анализа на министъра на финансите и коментира, че МРЗ е нормативно определена с промените от НС.

"В КТ е записано, че е 50% от брутната средна работна заплата. Върви обсъждането и ще бъде внесена в Тристранен съвет и разгледана от МС. МРЗ е важно нещо и е единственият инструмент на правителството да влияе върху доходите на гражданите", обясни социалният министър.

Той категорично не приема обвиненията, че държавата е абдикирала:"Лесно е държавата да транспонира директивата на ЕС, да изпише едни текстове и те да се гласуват от НС , но считаме и моето лично мнение  е, че трябва да стане в консенсус със синдикати и работодатели, за да може социалният диалог, който е най-важното в тази директива да е на първо място, а не самият размер на МРЗ."

Според него чл. 244 от КТ за автоматичния режим на покачване на МРЗ не е най-добрият, защото: "При него не можем да приложим напълно и транспонираме директивата и не отговаря съвсем на нея. Има основни неща -  4, общо равнище, издръжката за живот, покупателната способност и развитието на националната производителност. Като се заложат, като критерии ще доведе до един размер, а ако е 50% от средната работна заплата (СРЗ) е цел."

В "Неделя 150" Ивайло ИвановИвайло ИвановИвайло Иванов е назначен за министър на труда и социалната политика в служебния кабинет с коментира и социалните плащания, който през 2025 г. ще са със 760 млн. лв. повече от 2024 г., заложени са в бюджета 3,620 млрд. за следващата година. Министърът посочи, че СРЗ за второто тримесечие на 2024 г. е 2296 лв., за различните райони е различна, а най-висока е в София и това е разбираемо.

"В София тя е има съизмерима с развити държави в ЕС", констатира Ивайло ИвановИвайло ИвановИвайло Иванов е назначен за министър на труда и социалната политика в служебния кабинет с.

Той потвърди, че увеличението на пенсиите през 2025 г. ще е по-ниско от тазгодишното, "защото инфлацията намалява".

Той коментира и трите стълба на пенсионната система у нас и е категоричен, че това е най-добрият модел.

Проучване: 58% от българите печелят толкова, колкото да покрият разходите си

"Няма идеални варианти, затова се прави анализ, привлекли сме синдикатите и научни работници. Излезе докладът на НОИ и там ще се видят повечето моменти за дефицит е в системата, за да се оправят, но не трябва да се мисли за смяна на модела", обясни социалният министър.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1101 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
мнение

2024.10.06 | 15:10

7
ако питате работодателите и 500 лева са много а тая пържола на снимката да си подава оставката
без патки БАНКИАНСКи ЕШНУСИ

2024.10.06 | 16:38

16
Ченгетата СашоъЪЪЪЪ ДончевЪъъъъ ЪЪЪЪЪЪЪ и КрасимирЪЪЪЪъъ ГергоФФФЪЪЪЪ си Събират Боклука в "Би Ти Ви" ! Троянския Ц,,И,,Г,,А,,Н,,И,,Н от Колибите СашоЪъъ ДиковЪ , По Известен Като Сина на КУКАТА Започва Работа в "Шоуто" на Съветското К,,О,,П,,Е,,Л,,Е от Учиндол СлавиЪЪ ТрифоновъЪЪ По Известно Като СЛАВУНЦА ! ДА СЕ ЗНАЕ ! КОЙ Е СИНА НА КУКАТА ! Бащата на Сашо Диков – Дико е Бил МИЛИЦИОНЕР и Член на БКП, Затова Троянския Ц,,и,,,,г,,а,,н,,и,,н Сандо Диков е Известен Като "СИНА НА КУКАТА" Майката на Сашко Диков е Била Делегатка на Петия Конгрес на БРП (к), Воден от Самия Георги „Тарабата“ Димитров. Тази „Чест“ Разкрива що за Т,,В,,А,,Р е Била тя. На Този Конгрес Партията се Преименува на БКП и Превръща ТЕРОРА в Своя Основна Политика. БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ: КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е П..О..Д.."ЧОВЕК" ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПОЕДИНИЧНО ! Руските Окупатори докараха 1944 година Комунистите и Милиционерите от селата с КАРУЦИ, ние Българите ще ги прибираме обратно с КАТАФАЛКИ.
без патки БАНКИАНСКи ЕШНУСИ

2024.10.06 | 15:34

8
К,,У,,Р,,В,,А,,Т,,А ,, от (ТР)ДАНС Първо я Е,,Б,,Е,,Ш После Режеш ГРЪКЛЯНА, Като на Руски Окупатор в Кавказ ! К,,О,,П,,Е,,Л,,Е,,Т,,О от ГД БОП Директно му Пръскаш Ч,Е,,Р,,Е,,П,,А , Като на Убиеца от СОБТ Емил Шарков ! За Семействата на К,,у,,р,,в,,и,,т,,е от (ТР)ДАНС и К..о..п..е..л..е..т..а..т..а от ГД БОП е ЯСНО: ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! М,,Ъ,,,Р,,Ш,,А , И..З..Р..О..Д, И..З..М..Е..Т, У,,Т,,А,,Й,,К,,А, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! КАЗАХ ! Флорината си платил на Т,,и,,к,,в,,а,,т,,а и на корумпирано-извратената МУ "съдебна" система и ся си джитка на воля, по живо, по здраво с Т..Р..А..В..Е..С..Т..И..Т..И..Т..Е в АМСТЕР (А)ДАМ !!! А т..и..к..в..а..т..а три папи плюс пияндурника Ишиас го милват по простата, куха чутура! Народе???????!!!!!!! Издигат Кандидатурите на КиряковЪъъъъъ и БалъковЪъъъЪЪЪъ за шефове в Станишевския Г,е,й Б..а..р..д..а..к (ТР)ДАНС. Ф,,И,,С,,Т,,И,,Н,,Г,,А им идвал Отръки.....а Бърканичков защо го забравяте Мъжка П,,р,,о,,ст,,и,,т,,у,,т,,к,,а - Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (ТР)ДАНС. Кандидат П..а..ч..а..в..р..и..т..е в (ТР)ДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н.а Инспекция като Донаборниците:"Задни Бузи за проверка молим" Ицо Петрофф : "Със сигурност между Петко Сертов и Станишев не е имало хомосексуална връзка. Не може и дума да става, че две ш..в..е..с..т..е..р..к..и ще се дърпат... И Сертов и Станишев са "жените" в леглото. Така, че са търсели мъже и няма как да са любовници. За Петко Сертов разбрах че е въртял любов на работното си място с младеж на име Момчил, който Азер Меликов му е осигурил", разказва Ицо. НЕ МУ СЕ СМЕЙТЕ ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК, ТОЙ Е МИЛИЦИОНЕР И ТОЛКОВА МОЖЕ. Милиционерската п..р...с.. т. и ..т..и..т..у..т..к..а е държавна п,,р,,о,,с,,т,,и,,т,,у,,т,,к,,а, л,,а,,п,,а П..и..ш..к.и и л..и..ж..е З,,а,,д,,н,,и,,ц,,и по Устав и на Заплата,осигурена му от данъците плащани от З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,о,,т,,о Работническо Склавянско Г..о..в.е..д..о. Няма по голямо падение за един родител от това детето му да стане МИЛИЦИОНЕР или недай си боже Мъжка П,,р,,о,,с,,т,,и,,т,,у,,т,,к,,а (Доносник) от З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,а,,т,,а "Държавна" "Сигурност"- (ТР)ДАНС, филиал на КГБ. Храниш го,обличаш го, учиш го и то накрая вземе че се и..з..с..е..р..е на метеното и стане МИЛИЦИОНЕР. Това означава че си тотално провален като родител и не по малък Б..о..к..л..у..к от детето си, а Л,,а,,й,,н,,о,,т,,о изсрано в семейството ти не може да се измие поне ПЕТ поколения напред. Пазарджишкото Милиционерско Г,,о,,в,,е,,д,,о е доказано най-тъпото Г,,о,,в,,е,,д,,о развъждано в З..а..д..у..н..а..й..с..к..и..я к,,е,,н, ,е,,ф създаден преди 135 години от Руски д..е..г..е..н..е..р..а..т..и за 32 тона злато. М,,Ъ,,Р,,Ш,,А, И,,З,,Р,,О,,Д, И,,З,,М,,Е,,Т, У,,Т,,А,,Й,,К,,А, Б..О..К..Л..У..К, Г..А..Д, Д,,Е,,Г,,Е,,Н,,Е,,Р,,А,,Т, П,,О,Д,, "ЧОВЕК", С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!!
ИСТИНАТА

2024.10.06 | 15:34

9
НАЙ-ДОБРИЯТ вариант е:Депутатската ЗАПЛАТА трябва да е ТРИ ПЪТИ МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА и НИТО ЛЕВ ПОВЕЧЕ!!! НИТО ЛЕВ!!!

2024.10.06 | 16:25

15
НИТО лев!!!
Краси

2024.10.06 | 16:20

14
Проблемът е в българската бюрокрация надута до спукване и обира и фирмите, направо ги задушава!
Teodora Andreas Berlin

2024.10.06 | 13:29

2
S 538€ saplata.Slavi Trifonov me sarasi s SCHISOFRENIA vrajdebni glasove ot Balgaria.

2024.10.06 | 16:15

13
Спри да пишеш на шльокавица бе глупендер!

2024.10.06 | 16:13

12
Ние сме с най малките заплати и пенсии, а цените са по скъпи от европейските.Управляват ни крадци!

2024.10.06 | 16:09

10
Минималните заплата и пенсия, трябва да бъдат изравнени с европейските.Макар да искате да храните още и да не ви изнася!

2024.10.06 | 16:11

11
Да се чете грабите!Спрете да ни подменяте думите!
Атанас Стойков Илчев

2024.10.06 | 15:08

6
а кои трябва да получават минимална работна заплата
БОКО ТИКВОЧА

2024.10.06 | 15:07

5
аз предлагам да се работи без пари да има какво да крадат депутатите
без патки БАНКИАНСКи ЕШНУСИ

2024.10.06 | 13:56

4
К..У,Р,В,И,,Т , Е И П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т. .Е от З..а..д,,у,н,а,й,с,к,а,,т,а Д..ъ..р..ж..а..в..н..а )не (Сигурност (T)рДАНС Празнуват 7 Години от З,,а,,ч,,е,,в,,а,,н,,е, то си в КГБ !!! С,Е,Д,Е,М ГОДИНИ П.О..Д..Р..И..В..Н.А А,Н,Т,,И,,Б,,Ъ,,Л,,Г,,А,,Р,,С,,К,,А ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА М..А..С..К..В..А И А,,Н,,А,,Д,,О,,Л,,А !!! Г,е,й Бардака (T)рДАНС го създаде Херсонския П..е..д..е..р.а.с..т от Хазарски произход с Руско гражданство и син на Масов У.б.и.е.ц С.ъ.рГ,Е,Й Яков да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и.. я К,о,л,о,н,и,а,л,е,н К,е,н,,е,,ф окупиран преди 137 години от Руски К,о,,п,е,,л,е,т,а за 32 тона злато. В ДАНС освен Руски К,..у..р..в..и и П,е,,д,е..р..а..с..т..и друго не вирее. Има и някой и друг Р..я..з.а..н ПОМАК назначен главно като Шофьорче да вози Ш,,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и,,т,,е на Амбразурата, като Сертовия Тъпкач Момчил или Станишевския Е,б,,а,ч Асан Ибраимов Омеров от село Градежница. Агентите ( П..а..ч..а..в..р..и..т..е) в (T)рДАНС освен по Г,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,р,в,а,,р..н..и..ц..и..т..е на Митко Полицая и на екс министър Червеняков брат му. Херсонския П,,е,д,е,р,а,с,т с Руско гражданство Сър Г.е..й Яков има високи изисквания към Щатните и Нещатни Ш,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и трудещи се на заплата и хонорар в създадения от него Б..а..р..д..а..к (T)рДАНС. Мъжка П,,р,,о,,с,т,и,т,у,т,к,,а -Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (T)рДАНС. Кандидат П,а,ч,а,в,р,,и,т,,е в (T)рДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н..а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а -- МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т, Е,Р,,И,Т, Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Помпа M500А Mossberg, 18" CRUISER W/HS 860 лв... ЕФИКАСНА за Пръскане на АНАБОЛНИ ПоЛУСИОНЕРСКи ПРЕСТЪПНИЦИ Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шуменъ ь Калин ь ь ь Кръстев ь ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски П.И..Ш..К..И ! За Вашия Г,,Е,,Й Албум ! П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..А от (ТР)ДАНС и БЛИЦ Ивайло Крачунов Заедно със Съпругът Му Динко(Ъ)ъъъ от ЯмболЪъъ се Оказа П,Е,,Д,,Е,,Р,,А,,С,,Т от (ТР)ДАНС ! Пpизoвaвaм вcичkи бyдни чoвeци oт нapoдa, дa ce и,,з,,c,,e,,p,,e,,м дpyжнo в ycтaтa нa Българoубиеца Бoko- Г,,o,,м,,н,,o,,т,,o oт ceлo Xepakoвo и така дa гo зaдaвим и у,,м,,ъ,,р,,т,,в,и,,м c л.a..й..н.a ! Jahrhundertelang war Deutschland gut genug, um diese Elemente aufzunehmen, obwohl es nur ansteckende politische und physische Krankheiten besaß. По-късно става ясно, че ген. Мариновь е съветски агент и вече е обсъдил с (крем)ъл това „забавяне“, което е позволило на СССР да обяви война на България. На 8 септември обаче, така или иначе, се обнародва решението и се обявява война на Германия, но това не спира ватенките да нахлуят и така се озоваваме във война и с двете сили – Германия и СССР. И въпреки че е обявена война на Германия, след гнусния предателски и антибългарски преврат на 9 септември, правителството е обявено за фашистко. Съвременници твърдят, че съветските войници масово злочинстват (конфискации, убийства, грабежи, изнасилвания) и в същото време осигуряват комфорт на комунистическо-криминалните „шпицкоманди“, които избиват дотогавашния елит на държавата. Българската армия е изпратена да се сражава срещу Вермахта, за да се осъществи по-лесно замисълът на Сталин и Георги Димитров за превръщането на страната в съветски придатък. Помпа M500А Mossberg, 18" CRUISER W/HS 860 лв... ЕФИКАСНА за Пръскане на АНАБОЛНИ ПоЛУСИОНЕРСКи ПРЕСТЪПНИЦИВреме е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! БРЕНЕКЕ.. ПРАВи ГАНДАРСКИТЕ Бронигилетки НА КАСХКАВАл... ТРЕПИИ У ГЛАФАТА.... после и гнусните иМ ФЕМЪЛИТА... схте бъдете издирени гоВНоИАДИДИД пОЛУСИОНЕРСКИ..А ДА ИДЕ та даге сха ви се стори РАи с това което ПРЕДСТОИ.. СЛАВА УКРАИНЕ Единствените загинали съветски войници в България (нищо, че под път и над има техни паметници… на „загиналите за свободата на България“) са препилите със спирт на 14 септември 1944 г. А днес имаме „благодарни“ политици и други обществени израстъци и придатъци, които ходят да носят цветя на паметника на съветските войници и да говорят за „Деня на победата“, да се излагат и да излагат и България. Йосиф Сталин, 1943 г. – на вечеря с лидерите на Съюзниците в Техеран: „САЩ са страната на машините. Без помощта на тези машини, чрез Ленд-Лийз, ще загубим войната“. Никита Хрушчов (лидер на СССР 1953-1964 г.) се съгласява с това изказване на Сталин. В мемоарите си пише за това как Сталин е подчертал важността на Ленд-Лийза: Той ясно заяви, че ако Съединените щати не ни бяха помогнали, нямаше да спечелим войната. В Москва през 2004 г. отваря врати музей на Съюзниците, в който има изложби, посветени на Ленд-Лийза. Спокойно… вече не съществува. Но, докато все пак е съществувал, в него лично синът на съветския маршал Константин Рокосовски дарява американския джип Willys, който бил даден на баща му от американците. Музеят е показвал униформи, дрехи, техника, включително колекция от копчета от войнишки дрехи със съветските символи отпред и надпис Made in Chicago отзад. В годините след затварянето на музея бившият му директор, Николай Бородин, прави всичко възможно да продължи да разпространява историите, свързани с получената помощ. Това не продължава много дълго, де. Той разказвал как – в добавка към военната помощ – СССР е получавал от американците и цивилни дрехи, храна и детски играчки. Негови думи за Ленд-Лийза: „Каквото е било поискано, е било получено“. Това не е много популярна тема в днешна русия. Защо ли? Ленд-Лийзът е за 1 милиард тогавашни долари. Без лихва. А съветите така и не си направили труда да го върнат целия. милицията (ПОЛЮЦИЯ) си е същата от 9 септември 1944 година. Нищо не се е променило. Бие, изнасилва и превръща в п.р..о..с..т..и..т..у..т..к..и - робини момичетата от бедните семейства, краде, тероризира, привиква за справка и избива в арестите неудобните за милиционеро - м.а..н..г..а..л..с..к..а..т..а "власт" българи. Ако някой милиционер си е харесал гаража ти и иска да си го присвои, те привиква за справка в милицията, убива те в ареста, като преди това , чрез изтезания, те заставя да подпишеш необходимите документи. Жена ти и децата ти ще бъдат превърнати в п,р,,о,,с,т,,и,,т,,у,,т,,к,,и - робини и донори. Всичко е по зоконите на "конституцията" написани специално за ГОИТЕ. За "богоизбраните" закони няма ДАМС - Държавната агенция за мафиотска сигурност. МВРЪЪЪъъъъъ - Мафиоти и Въоражени Разбойници. МВРЪъъъъъъъъъъъъъъъъъ и (ТР)ДАНС са свърталища на к,,у,,р,,в,,и и п ..е..д..е..р..у..н..г..е..л..и. К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -престъпници от БОП в устата, к,,у,,р,,в,,и,,т,,е -доносници от (ТР)ДАНС в г..ъ..з..а. К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,а - престъпници от БОП заработват о,,р,,а,,л,,н,,о , к,,у,,р,в,, ,и,,т,, е- доносници от (ТР)ДАНС А,,н,,а,,л,,н,,о. А кой сега шъ и,,б,,е милиционерското К,,У,,РВ,,Е, Ъ! милицията (ПОЛЮЦИЯ) си е същата от 9 септември 1944 година. Нищо не се е променило. Бие, изнасилва и превръща в п.р..о..с..т..и..т..у..т..к..и - робини момичетата от бедните семейства, краде, тероризира, привиква за справка и избива в арестите неудобните за милиционеро - м.а..н..г..а..л..с..к..а..т..а "власт" българи. Ако някой милиционер си е харесал гаража ти и иска да си го присвои, те привиква за справка в милицията, убива те в ареста, като преди това , чрез изтезания, те заставя да подпишеш необходимите документи. Жена ти и децата ти ще бъдат превърнати в п,р,,о,,с,т,,и,,т,,у,,т,,к,,и - робини и донори. Всичко е по зоконите на "конституцията" написани специално за ГОИТЕ. За "богоизбраните" закони няма ДАМС - Държавната агенция за мафиотска сигурност. МВРЪЪЪъъъъъ - Мафиоти и Въоражени Разбойници. МВРЪъъъъъъъъъъъъъъъъъ и (ТР)ДАНС са свърталища на к,,у,,р,,в,,и и п ..е..д..е..р..у..н..г..е..л..и. К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -престъпници от БОП в устата, к,,у,,р,,в,,и,,т,,е -доносници от (ТР)ДАНС в г..ъ..з..а. К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,а - престъпници от БОП заработват о,,р,,а,,л,,н,,о , к,,у,,р,в,, ,и,,т,, е- доносници от (ТР)ДАНС А,,н,,а,,л,,н,,о. А кой сега шъ и,,б,,е милиционерското К,,У,,РВ,,Е, Ъ! В Семейство на Ф..У..Р..А..Ж..К..А Освен Долнопробни К..У..Р..В..И и К..О..П..Е..Л..Е..Т..А Друго не Може се П,,р,,ъ,,к,,н,,е ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е П..О..Д.. "Ч..О..В..Е..К" ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ У,,Б,,И,,В,,А САМО СЕМЕЙНО ! КАЗАХ ! милицията(ПОЛЮЦИЯ) си е същата от 9 септември 1944 година. Нищо не се е променило. Бие, изнасилва и превръща в п.р..о..с..т..и..т..у..т..к..и - робини момичетата от бедните семейства, краде, тероризира, привиква за справка и избива в арестите неудобните за милиционеро - м.а..н..г..а..л..с..к..а..т..а "власт" българи. Ако някой милиционер си е харесал гаража ти и иска да си го присвои, те привиква за справка в милицията, убива те в ареста, като преди това , чрез изтезания, те заставя да подпишеш необходимите документи. Жена ти и децата ти ще бъдат превърнати в п,р,,о,,с,т,,и,,т,,у,,т,,к,,и - робини и донори. Всичко е по зоконите на "конституцията" написани специално за ГОИТЕ. За "богоизбраните" закони няма ДАМС - Държавната агенция за мафиотска сигурност. МВРЪЪЪъъъъъ - Мафиоти и Въоражени Разбойници. МВРЪъъъъъъъъъъъъъъъъъ и (ТР)ДАНС са свърталища на к,,у,,р,,в,,и и п ..е..д..е..р..у..н..г..е..л..и. К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -престъпници от БОП в устата, к,,у,,р,,в,,и,,т,,е -доносници от (ТР)ДАНС в г..ъ..з..а. К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,а - престъпници от БОП заработват о,,р,,а,,л,,н,,о , к,,у,,р,в,, ,и,,т,, е- доносници от (ТР)ДАНС А,,н,,а,,л,,н,,о. А кой сега шъ и,,б,,е милиционерското К,,У,,РВ,,Е, Ъ! В Семейство на Ф..У..Р..А..Ж..К..А Освен Долнопробни К..У..Р..В..И и К..О..П..Е..Л..Е..Т..А Друго не Може се П,,р,,ъ,,к,,н,,е ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е П..О..Д.. " Ч..О..В..Е..К" ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ У,,Б,,И,,В,,А САМО СЕМЕЙНО ! НИКОГА по ЕДИНИЧНО !!!!! КАЗАХ ! БАЙ ПЕТКО БРЕНЕКЕТО... ИСТИНСКИ достоен Българин... МИЛИ.. ПОЛЮСИНЕРо ТРЕПАЧ.. Поклон БАЙ ПЕТКО... господ здраве да ти дава !!!

2024.10.06 | 13:30

3
Проблемът не е минималната заплата. Проблемът е, че предприятия или компании, печелещи десетки милиони годишно, дават минимална или близка до минималната заплата. Също, колкото дава и собственик на квартално магазинче с 50 000 лева годишна печалба! Тук е разковничето. Като собственик на фирма изкарващи милиони, е редно да даваш по-високи заплати на служителите си!

Добави коментар

Водещи новини