Желязков: "Джентълменското писмо" на ПП-ДБ дойде като опит за политическа манипулация, насочена и към Брюксел

  • 18 септември 2024 11:47

  • 1130
  • 3
Желязков: "Джентълменското писмо" на ПП-ДБ дойде като опит за политическа манипулация, насочена и към Брюксел
© Нова нюз

Бихме подкрепили всяка инициатива, която ще даде по-голям достъп до лекарства в населените места, където той е затруднен. Затова бихме застанали и зад идеята за поставяне на вендинг машини за медикаменти, но при спазване на всички изисквания и фармакологични стандарти. Това каза депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети в ефира на предаването „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

Той коментира и „джентълменското писмо“ от ПП-ДБ така: „Не сме отхвърляли нищо. Заявихме само, че няма да правим прибързано законодателство. Имаме тежък опит от промените в Конституцията. Това предложение дойде като опит за политическа манипулация, насочена и към Брюксел. Не става дума за три закона, а за един законопрект за несъстоятелност на физическите лица, внесен от ПП-ДБ. Но има и друг такъв, внесен от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“. Имаме и законопроект за изменение на Закона за защита на лицата, подаващи сигнали, но това е изменение на закон, който прие „сглобката“.

Тошко Йорданов: Да си вземат джентълменските споразумения и да ги занесат навътре в гардероба

Желязков каза, че от ПП-ДБ се опитват да въздействат на мнението, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не е готова за усвояване на пари от Плана за възстановяване и устойчивост.

„Никой не задава въпроса какво стана с авансовото плащане, което никога не се случи, с парите по плана в сектор „Енергетика“, каза още депутатът.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1130 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Теменуга

2024.09.18 | 14:37

3
Страх от затвор
С Т Р А Х

2024.09.18 | 13:41

2
тресе всички... Всички се обясняват по заповед от Шиши. Вие на крадци пари на заем ще дадете ли - видя се независимият ВАС съд, колко е честен, справедлив, почтен и спазва законите... с НОВОТО НАЧАЛО!
????

2024.09.18 | 12:25

1
Другарю Желязков, а какво ще кажете за ПРЕМАХВАНЕ на ДАВНОСТТА?! Поне до като законодателството стане НОРМАЛНО, а не ПРИБЪРЗАНО!!!

Добави коментар

Водещи новини