Михалев, ПП-ДБ: Джентълменските споразумения не могат да се приемат сериозно

  • 14 септември 2024 09:39

  • 342
  • 7
Михалев, ПП-ДБ: Джентълменските споразумения не могат да се приемат сериозно
© БНТ

Споразумение имаше, но г-н Борисов го наруши поради тежките си зависимости от Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и бутна цялата държава към нови избори, каза в "Денят започва с Георги Любенов" депутатът от „Продължаваме промяната”-„Демократична България” Стоян Михалев.

Според него в 49-ия парламент ротацията е могла да бъде направена и да има редовно управление, но тези зависимости са се оказали много силни и това е причината отново да се отива на избори. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в все повече ще губят гласове, смята Стоян Михалев, защото колкото повече "се ходи на избори - това ще има цена".

"Тези приказки за джентълменски споразумения от хора, които са ги нарушили и са ни закарали на избори, няма как да бъдат приети на сериозно".

По време на избори според него хората говорят всякакви неща в търсенето на електорати и това е нормално. Добави, че от ПП-ДБ знаят защо избирателите са ги наказали.

Явор Божанков, ПП-ДБ: Изходът от политическата криза е нашата рецепта за управление

"Знаем, че те не приеха това, че направихме тази сглобка и много от нещата не бяха казани ясно".

Даде пример с бившия вътрешен министър Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните, който не е бил предложение на ПП-ДБ, а директно предложение на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, но "чак сега е лъснало, че той е бил заставен от Пеевски да го предложи".

"Най-големият бранител на Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните беше г-н Пеевски".

По темата за искането от страна на ИТН за забрана на рекламите и медицинските дейности за промяна на пола на деца Стоян Михалев каза, че няколко негови приятели лекари са го помолили да "оставят медицината на лекарите".

"Нямат място руски закони, руски ботуши да газят в българската правосъдна система".

Като абсолютно лицемерие от ИТН определи идеята за забраната да не може децата да виждат примери, при които се рекламира различен пол от биологичния.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
342 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.09.14 | 13:13

7
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

2024.09.14 | 09:57

1
Джентълменските споразумения на ГЕРБ не могат да се приемат сериозно, само ку@рвенските на ПП-ДБ, така ли " гусине ", както казваше един велик Български политик. Ненормалник.

2024.09.14 | 10:51

6
Кога е имало случай герб да спази споразумение, че не се сещам?

2024.09.14 | 10:51

5
То и песнопойката на ДСБ не може да се приема насериозно, когато не пее, но ето на - вместо да пееш, плямпаш.

2024.09.14 | 10:16

4
Мамин сладък, ша та скъсам!
Петър

2024.09.14 | 10:06

3
Да, така е, на ДБ вяра не може да им се има!

2024.09.14 | 09:59

2
Миалчо е ПИДАЛ СъР, риве!

Добави коментар

Водещи новини