Румен Йончев: ДПС няма нужда от спасителен пояс, те са траен фактор в политиката

  • 13 септември 2024 08:01

  • 1636
  • 4
Румен Йончев: ДПС няма нужда от спасителен пояс, те са траен фактор в политиката
© БНТ

Ние с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с общуваме от десетилетия. Участваме на много местни избори заедно. В диалога няма нищо ново. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма нужда от спасителен пояс, те са траен фактор в политическия живот. Това заяви Румен Йончев, председател на "Земеделски народен съюз" в предаването "Денят започва" по БНТ. 

Важно е избирателите да намерят избора в тази кампания. Очевидно българското общество не можа да вземе комплексното решение как ще продължим. Убеден съм, че избирателите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще бъдат при нас, добави той. 

Той заяви, че не се е срещал с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. По думите му Доган трябва да се върне в активната политика. "С г-н Чакъров се виждаме всеки ден, подготвяме кампанията. Листите са по-малко важното, когато имаме да решаваме фундаментални проблеми", отбеляза Йончев. 

Според него "Алианс за права и свободи" ще бъде мост между парламентарните партии в следващия парламент. 

"ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с намери проблемът в себе си и започна да го решава. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с вече се очисти, Делян Пеевски вече не е част от партията", смята той. 

Хората на Доган с нова коалиция-Румен Йончев регистрира "Алианс за права и свободи" в ЦИК

Бихме говорили с всички, които поддържат евроатлантическата ориентация на България, категоричен бе Румен Йончев. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1636 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.09.13 | 11:46

4
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

2024.09.13 | 10:36

3
Нищо не е вечно.
ne

2024.09.13 | 09:30

2
tocno taka svinskiat peevski triabva da znae tce DPS e Dogan i tce turcite shte glasuvat za nego a ne za sviniata
свинчо

2024.09.13 | 08:14

1
циганина пеевски п риключи как само тикавта го прикриваше

Добави коментар

Водещи новини