Комисията за дейността на Нотариуса и на Пепи Еврото ще излезе с доклад до 26 септември

  • 12 септември 2024 16:20

  • 244
  • 6
Комисията за дейността на Нотариуса и на Пепи Еврото ще излезе с доклад до 26 септември
© Булфото архив

Временната комисия за проверка на факти и обстоятелства за нерегламентирано влияние в правосъдната система и за дейността на групата около Мартин Божанов - Нотариуса и на групата около бившия следовател Петьо Петров – Еврото реши да прекрати изслушванията и да подготви доклад до 26 септември.

Всичко по темата:
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в съдебната система 292

Предложението за прекратяване на изслушванията на лица от вече приетия списък, неявили се до момента, направи Тервел Георгиев от парламентарната група на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Към настоящия момент не би могло да бъдат събрани нови факти и обстоятелства по предмета, за който е създадена комисията, затова да приключим и да преминем към изготвяне на доклад, аргументира се той.

Срещу това възрази Златан Златанов от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“, който поиска да бъдат изслушани хората, включени в списъка.

Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и от „Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ (ПП-ДБ) посочи, че това Народно събрание няма много пленарно време до края си и затова призова да се премине към изработване на доклад, за да не бъде безплодна тази комисия. 

Депутатите гласуваха експертите на комисията, въз основа на стенограмите от заседанията ѝ, да изработят доклад в срок от две седмици (26 септември), който да бъде предоставен на членовете на комисията.

Банкерът Цветан Василев направи разкрития в комисията „Нотариуса“, заформи се скандал

Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. (ПП-ДБ) предложи срокът да бъде съкратен на една седмица, за да има възможност теоретично докладът на мине и в пленарната зала. Предложението не беше подкрепено от другите политически сили в комисията, предава БТА.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
244 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ПУМЯРИ

2024.09.12 | 16:55

1
ПИТАЙТЕ ПУМЯРА РАШКО ЗА ВОЙНИЦИТЕ :)

2024.09.12 | 17:05

6
КОЙТО МИ ДОКАРА ГЛАВА ЩЕ ЖИВЕЕ ВЕЧНО !
ЗА ГЛАВИТЕ НА ТИК ВАТА И РАШКОВ

2024.09.12 | 17:03

5
ИМА НАГРАДА ВЕЧЕН ЖИВОТ !

2024.09.12 | 17:02

4
КЪДЕ СА ИЗГОРЕЛИТЕ ВОЙНИЦИ БЕ ГОВ НАР КОЛХОЗЕН !
ЧИФУТСКИ ЕВРО ГОВ НА

2024.09.12 | 16:58

3
ДОКОГА ЩЕ СЕ РЕТЕ НОВИНИ ЗА ВИЕТНАМ АРЖЕНТИНА ПАТАГОНИЯ МАДАГАСКАР БЕ ДА ВИ ЕВА МАЙКАТА СВИ НСКА !
ГЯУ Р СКИ СКА ПАНЯЦИ

2024.09.12 | 16:56

2
ПЕПИ ЕВРОТО ЩЕ ВИ ГО ЗАВРА В АН АЛА БЕЗ ВАЗЕЛИН !

Добави коментар

Водещи новини