Борис Бонев: Наследихме „ремонт на ремонта“ и по улица „Йосиф Щросмайер“

  • 10 септември 2024 16:33

  • 432
  • 6
Борис Бонев: Наследихме „ремонт на ремонта“ и по улица „Йосиф Щросмайер“
©

Председателят на групата на ПП-ДБ-Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и в СОС Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси, заедно с общинския съветник Андрей Зографски и районните кметове на „Сердика“ и „Илинден“ Момчил Даскалов и вр.и.д. инж. Мариела Димитрова установиха сериозни нередности по реконструкцията на улица „Йосиф Щросмайер“.

„Това е поредният рунд срещу наследения феномен „ремонт на ремонта.“, коментира Бонев. След инспекцията, съветниците и кметовете на райони са категорични, че няма да допуснат проектът да бъде приет, ако не се преправят бордюрите, преасфалтират пространствата около спирките и стълбовете, както и по тротоарите. Необходимо е да бъдат преместени и някои стълбове на знаци, които към момента пречат на движението. 

Васил Терзиев: Половината от изсечените дървета на ул. "Опълченска" са инвазивни видове и не са ценни

Районните кметове посочиха, че близките междублокови пространства също са в трагично състояние, но вече са предприети мерки за тяхното подобряване.

„Работим в най-кратки срокове да се приложат ясни правила за качествени проекти.“, допълни Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси, цитиран от пресцентъра на СОС.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
432 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
КРУМ ХРИСТОВ СТОЯНОВ

2024.09.10 | 18:39

5
НА РАЗРЕЗА С НОВОТО ПЯСЪК ПАВЕТА АСФАЛТ

2024.09.10 | 18:40

6
ТИР 40 ТОНА ЗА СКЛАДОВЕТЕ ДО ГАРАТА И АВТОБУС

2024.09.10 | 18:10

4
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy
Денков

2024.09.10 | 17:04

3
Нали са там във момента да си го поправят !!!
Мравояд

2024.09.10 | 16:59

2
защо не се е6eш в aналa
bobi

2024.09.10 | 16:44

1
Тия мазни пискливи швестерки пак с дежурните глупости и простотии.. 4 години рева за тия плочки и ремонти, сега пак.. Толкова ли не можа да си намери един мъж да го опъва всяка вечер, че да му се оправи настроението най-накрая..

Добави коментар

Водещи новини