Петко Георгиев: ГЕРБ, „Възраждане” и Румен Радев ще се възползват най-добре от разпадането на ДПС и БСП

  • 09 септември 2024 08:38

  • 1980
  • 14
Петко Георгиев: ГЕРБ, „Възраждане” и Румен Радев ще се възползват най-добре от разпадането на ДПС и БСП
© БНТ

Тази криза е криминална, не политическа. Тя не може да бъде решена с политически средства. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е организира група за търговия с влияние. В нея се борят два клана – единият владее правосъдната система повече от другия. Никакви избори и нови народни събрания не могат да решат този конфликт.  Това заяви в ефира на БНТ журналистът Петко Георгиев.

По думите му много показателен фактор е дали ВСС ще започне процедура за избор на нов главен прокурор: „Ако сега го направи, това означава, че някой не се чувства сигурен и иска да се защити за един прокурорски мандат напред.”

Според пиар експерта Диана Дамянова прецедентът, в който се намираме с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, а вероятно и с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, не е прецедент изобщо.

Илхан Андай (журналист): Каквито и решения да вземе ЦИК за ДПС, те ще звучат като предизборен дразнител

Журналистът Илхан Андай смята: „ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е зло. За съжаление, не бива да вървим само по трасето ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, а да ги включим пакетно и другите играчи в парламента. Злото е и в другите институции, не само в НС. Ако е дошло на дневен ред обществото да дискутира дали ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с трябва да го има, редно е да обсъдим и другите формации, вкл. голямата надежда „Продължаваме промяната”. Нещата са толкова зле, че не трябва да очакваме висока избирателна активност, тоест е възможно да вървим и към нови избори след новите избори.”

„Всички партии трябва да махнат топ 50 на актива си и да дадат път на по-младите и по-грамотни. Партиите са превърнати в корпорации, всичко се свързва с пари”, допълни Андай.

Георгиев смята, че трябва да е ясно кой каква роля играе в българската политика: „Фактът, че за пръв път ще имаме избори, в които БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма да са това, което досега са били, е голяма възможност. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с струва на България пет години забавяне членството ни в ЕС.”

Дамянова допълни, че създаването на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с едно време има значение, защото помогна у нас да се избегне етнически конфликт.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, „Възраждане” и президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще се възползват най-добре от разпадането на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и БСП”, каза още Георгиев.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1980 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Пешк ми диот

2024.09.09 | 08:53

1
Петко ти си долен евролибераст

2024.09.09 | 10:03

10
Европедал
Гошо хубавеца

2024.09.09 | 08:56

2
Да.Петко е платен соросоид
естествено

2024.09.09 | 10:02

9
Какъв друг да бъде, по соросоидните медии.
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.09 | 08:58

3
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.09 | 10:02

8
НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ!
ха,ха,ха

2024.09.09 | 09:01

4
нормално е олигофрените, които крепят една мутренска банда да се разпределят между олигофрените, които крепят останалите.
ТИ , КВО ТИ СТАНА ..;!?

2024.09.09 | 09:06

5
БЕШЕ СИН УЖ .. , СЕГА ГИ ПЛЯМПАШ ВСЕ ЕДНО НЯКОЙ ТИ Е СМЕНИЛ ГЛАВАТА .. , МНОГО ГРРРРОООЗНИ МАНИПУЛАЦИИ. , ..МНООООГОООО ОМРАЗА ....КЪМ ГЕРБ ....МНООООГООООО
АМИ ТУУРЕН ТАМ...

2024.09.09 | 09:10

6
Е ПЕТКО..., ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ПЛЮЕНЕ ПО НАЙ ГОЛЯМАТА НАЦИОНАЛНА ПАРТИЯ ГЕРБ ...., ...ЩО НЕ СЕ ЗАМИСЛЯ, ЧЕ ХОРАТА УСЕЩАТ ЛИЧНАТА МУ ОМРАЗА КЪМ ГЕРБ
АМИ ..

2024.09.09 | 09:14

7
КРИМИНАЛНА Е ..ДА , . , ТАКИВА КАТО ТЕБ , ДА ОБИКАЛЯТ И ДА ЛЕГИТИМИРАТ ЛЪЖИТЕ СИ И ТО ПО ОБЩЕСТВЕНИТЕ МЕДИИ . ,ДА ЛЕГИТИМИРАТ СВОИТЕ платени МАНИПУЛАЦИИ И ПОСЛЕ ИСКАМЕ ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ . , АМИ ПЕТКО Е ТАМ,ЗА ДА РУШИ ДОВЕРИЕТО ТОЧНО КЪМ ОБЩЕСТВЕНИТЕ МЕДИИ...БНР ИЛИ БНТ .. ..
време е

2024.09.09 | 10:07

11
на България е време за Възраждане

2024.09.09 | 10:09

12
Време е:)
WELCOME THE RUSSIAN OCCUPIER!

2024.09.09 | 10:22

13
If there are not enough foreign military bases in your country - If they allow you to write your own history - If the economy grows - If you create new national holidays - If they don't change your religion and language - If freedom is your national ideal - If you live in a democracy - If in your homeland there is more and more interest from investors - If the ecology is in order - If they do not impose tolerance towards the different and the decision is yours - If you are allowed to perceive your enslavers as liberators - If you are allowed to spout nonsense about " slavery, monkeys, simplification, brothers, sisters, compatriots, piece of bread, LGBT, homosexuality" MEANS YOU ARE NOT SLAVE ENOUGH AND YOU ARE BUILDING YOUR STATE ON YOUR TERRITORY! BREAK RUSSIAN OCCUPIERS! OPENING CHEEKS FOR YOU!

2024.09.09 | 10:50

14
ЧЕСТИТ 9 ТИ СЕПТЕМВРИ! СЛАВА НА КОМУНИЗМА, СМЪРТ НА ФАШИЗМА!

Добави коментар

Водещи новини