Ексминистрите Каракачанов, Сандов и Ревизоро коментираха скандалите в ДПС и изборите

  • 04 септември 2024 08:09

  • 1409
  • 2
Ексминистрите Каракачанов, Сандов и Ревизоро коментираха скандалите в ДПС и изборите
© БТВ

Войната между Доган и Пеевски, раздорите в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и изборите - коментар на трима бивши министри. 

"Лошото е, че скандалът в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще завладее предизборната кампания, което пречи на демокрацията", смята бившият министър на околната среда и водите Борислав СандовБорислав СандовЗавършил е Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност “География”, и е

"Ако битката между Доган и Пеевски завърши без кръв, ще е добре. В смесените райони битката се прехвърля в структурите. Не може институциите да гледат равнодушно какво се случва в една етническа партия. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с започна и продължава като етническа партия, заедно с купения цигански вот, тази война може да се превърне в етнически конфликт", каза лидерът на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа и бивш министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Илхан Андай: Тези дни шегата с абревиатурата ДПС е "Доган прави сараи"

"Предалите Нинова бяха най-близките ѝ хора. В ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с българите бяха слагани за цвят, за да казват, че не са етническа партия, а са такава. Сега българите предадоха Доган. Изборите за тази партия или партии ще са борба за портфейли", коментира бившият министър на околната среда и водите Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и - Ревизоро.

Според Каракачанов служебния кабинет е правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с с превес към втория, плюс с един-двама души на Радев. "В битката за налагането на еднолична власт Конституцията беше пренаписана, защото Радев не им влизаше в играта."

Тези избори няма да са последните, пак няма да могат да направят правителство, допълни председателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

За да не дразни другите партии, Борисов каза, че този път няма да пълни зали, за да може после да има разговор за правителство, смята Ревизоро. 

"Няма принципи и кауза, след 8 пъти избори защо президентът не беше инициатор на една нова кръгла маса между партиите по основните проблеми в държавата. Ще видите, че на тези избори активността ще е по-ниска, защото хората виждат, че тези на власт гледат само как да си напълнят джобовете", разкри Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността

"Над 10% от населените места нямат достъп до вода, това са основни проблеми на държавата", допълни Сандов. 

Безотговорност, липса на гръбна и на национални интереси - стига управления от посолства, призова Каракачанов. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1409 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.09.04 | 10:01

2
Само евро угодни коментари,другите прекъсвани нахално от водещите...
ха,ха,ха

2024.09.04 | 09:47

1
докато крадци и мошеници вместо да търкат наровете "коментират" по телевизора, тоя KEHEФ нема да се оправи.

Добави коментар

Водещи новини