Коларова: Пеевски е решил да бъде фронтмен

  • 02 септември 2024 09:21

  • 2049
  • 3
Коларова: Пеевски е решил да бъде фронтмен
© Кадър - Нова телевизия

Важен въпрос е доколко Доган може да направи мнозинство, така че да се противопостави на Пеевски. Това заяви политологът проф. Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски в ефира на Нова телевизия.

По нейни думи сблъсъкът се дължи на това, че „Пеевски е решил да бъде фронтмен“.

Коларова коментира и ситуацията в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е като посочи, че е важно дали конфликтът ще бъде определен като рейдърство.

Пеевски: ДПС-Ново начало е вече факт

Политологът Мехмед Мехмед подчерта, че в конфликта в ДПС се акцентира върху личните отношения. Той допълни, че това обаче няма особено значение за избирателите. „Докато съществува ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, етническият елемент ще съществува“, смята още политологът.

Журналистът Илхан Андай е на мнение, че „цялата система на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с работеше за това да остане етническият модел“. Журналистът коментира и отношенията между ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. „Стратегията на Радев е ясна. „Убива“ лявото, обединява го без Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, разчита на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от за 52-рото Народно събрание, когато ще се създаде и президентски проект“, смята той.

Политологът Георги Проданов каза, че „да говорим отделно за Доган и Пеевски е нещо, което не трябва да се случва“. Той допълни, че „сме в края на едно дълго съществуване на двамата заедно“. „Имаме символна война. Доган е символ и този символ трябва да бъде отнет. Но самите избори ще определят кой от двамата ще влезе в парламента“, смята политологът.

Последвайте канала на

Калина Христова
2049 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ха,ха,ха

2024.09.02 | 09:39

1
Катила ходи да се , И.Б.Е в затвора с цигани и турци пък после се прави на патриот в сайта......хахахахаха.....
ха,ха,ха

2024.09.02 | 12:58

3
Ама как, злобее ибания шизофреник Мирослав БЛАЖЕВ-КАТИЛА от Севлиево. ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА И ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. ДАНО ПУКНЕ СКОРО!

2024.09.02 | 11:03

2
Плюещата БОА пак изплиска легена.

Добави коментар

Водещи новини