Министър Милошев: Подкрепяме конструктивни инициативи, които допринасят за облекчаване на туристопотока през ГКПП „Дуранкулак“

  • 23 август 2024 12:18

  • 149
  • 3
Министър Милошев: Подкрепяме конструктивни инициативи, които допринасят за облекчаване на туристопотока през ГКПП „Дуранкулак“
© Министерство на туризма

Под патронажа на министър Евтим Милошев Евтим Милошев Евтим Милошев е назначен за министър на туризма в служебния кабинет с премиер Димитър се проведе междуведомствена работна среща във връзка със затрудненото движение на ГКПП „Дуранкулак“, на която участваха председателят на комисията по туризъм към Народното събрание Цончо Ганев, заместник-директорът на Агенция „Митници“ Пламен Павлови членът на управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Стоян Николов, съобщиха от пресцентъра на министерството на туризма.

На срещата заместник-директорът на Агенция „Митници“ Пламен Павлови, заяви готовността на Агенцията за изработване на идеен технически проект за изграждане на по още едно трасе за обработване на преминаващи през пункта. По този начин ще обособени по четири ленти за движение в посока. Освен това, членът на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Стоян Николов обяви, че ще бъде изграден идеен технически проект за разширяване на пътната отсечка от с. Дуранкулак до граничния пункт.  

Ад по границите на България

Министър Милошев подчерта, че Министерство на туризма подкрепя изработването на идейни проекти за разширяване и модернизиране на ГКПП „Дуранкулак“, които да спомогнат за облекчаване на трафика и безпроблемното преминаване на туристи.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
149 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.08.23 | 14:26

3
Най-попyлярното и eфeктивно сpeдство за отслабванe в света блокиpа апетита и човек отслабва без усилия. Сега няма нужда да ходите на диeти, да ходите на фитнeс, да се измъчвате от глад. Помага на абсолютно всички, пpосто опитайте и завинаги ще забpавите за излишните килогpами. Ето това лeкаpство:----> use.my/ketoex

2024.08.23 | 12:29

2
На изборите ВСИЧКИ за ВЪЗРАЖДАНЕ ! СТИГА ЛГБТ , джендъри , извратеняци , евроатлантици крадци мошеници бандити корупционери престъпници са ни управлявали и грабили ! СТИГА !
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.08.23 | 12:25

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР! 2024.08.22 | 16:47 7 Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини