Алексей на избори, обаче без Лучано

  • 11 май 2011 14:40

  • 2053
  • 0
Алексей на избори, обаче без Лучано
©
След като вчера хората на Алексей Петров се похвалиха, че бившата барета е спечелил подкрепата за президент на партията на Иван Славков - Батето, Лучано го опроверга.

Той отхвърли съобщението като невярно, като посочи, че няма такъв инициативен комитет начело с него, който да подкрепя кандидатурата на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

В средата на февруари бившият спортен министър и депутат от НДСВ - Васил Иванов-Лучано, оглави инициативен комитет за издигане кандидатурата на Иван Славков-Батето за президентските избори.

След като Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и други могат да бъдат кандидати, не виждаме причини и Иван Славков да не се кандидатира. Според мен той е дал доста повече от него за България и нейната реклама в Европа, заяви тогава Лучано. Беше направен и специален сайт за кандидатурата на Славков, но кончината му реши и края на инициативата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2053 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини