Симеонов: В новия парламент основата на новата сглобка може да е фронт срещу Пеевски

  • 21 август 2024 10:50

  • 1022
  • 3
Симеонов: В новия парламент основата на новата сглобка може да е фронт срещу Пеевски
© Нова нюз

Възможно е в новия парламент основата на новата сглобка да е фронт срещу Пеевски. Това каза социологът от "Галъп Интернешънъл" Първан Симеонов в "Твоят ден".

"Оформя се ситуация - всички срещу Пеевски. ПП-ДБ привижда влиянието му при Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните. Борисов заема страна според това накъде задухва вятърът. Президентът и Костадинов са с ясни позиции, Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в обикновено постъпва честолюбиво, а БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се връща към Радев. В ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в също има влияние на Пеевски, на Борисов няма да е му лесно", коментира той. 

Според него е хиперболизирана ролята на МВР в изборите. ''Едно е силовите органи да преследват превантивно потенциалните купувачи на гласове, другото е да не го правят. Ролята на ведомството на изборите е много важна", допълни Симеонов. 

Асен Василев: Председателят на НС може да бъде служебен премиер като последен избор

Според социолога от "Кантар" Марчела Абрашева вътрешният министър вчера е показал, че не може да бъде гарант на честни избори. 

"Безпрецедентни бяха поведенията както на Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните, така и на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Имаше силни, непремерени и излишни политически демонстрации. Ситуацията е същата, създава се съмнение дали изборите наистина могат да бъдат честни. По този повод вътрешният министър се оказа еднакво неприемлив за всички. За мен е недопустимо Стоянов да остане при стеклата се ситуация", каза тя. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1022 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Гост

2024.08.21 | 11:08

1
Сокола е наредил, всички срещу Пеевски... Доган води всички за носа

2024.08.21 | 11:31

3
Сокола бере душа. вече нищо не го радва, дори подарък Мазарати. джип.
ПЕЕВСКИ НЕ Е ДЪВКА, стига го дъвкахте

2024.08.21 | 11:29

2
Симеонов: В новия парламент основата на новата сглобка може да е фронт срещу Пеевски СТИГА СТЕ СДЪФКВАЛИ ДЪВКАТА ПЕЕВСКИ! Стига! Засрамете се. Г-н Пеевски е смел човек, прекрасен политик, визионер. Не разбрахте ли , че ТОЙ АКО БЕШЕ ВОДА, мазнина в него не може да разтворите! Той е прав в действита си.

Добави коментар

Водещи новини