Чакъров: Приемаме решението на президента

  • 19 август 2024 13:58

  • 1217
  • 3
Чакъров: Приемаме решението на президента
© Bulphoto/ архив

"Приемаме изразения от президента отказ да издаде указ за правителство на г-жа Кожарева с министър на вътрешните работи Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните, предвид неговите съображения, че това създава политическо напрежение в предизборна ситуация", това заяви пред БНР Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със - съпредседател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

"Най-важната задача на служебното правителство е да организира честни, свободни и демократични избори", напомни той.

И добави: "Но също така е важно предизборната кампания да се проведе в спокойна обстановка, за да може всеки от нас като гражданин да направи свободното си волеизявление и да има добра организация. Това явно няма как да стане с посочения от г-жа Кожарева министър на вътрешните работи".

Съпредседателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с бе категоричен, че трябва да има управление на страната без зависимости.

Радев изненада всички: Отказа да подпише указа за служебния кабинет на Горица Кожарева заради Калин Стоянов

"Всички политически субекти трябва да седнем на масата и да разговаряме, за да намерим изход от ситуацията. Всеки си носи отговорността. След това трябва да има честни и свободни избори, а гражданите да бъдат мотивирани да гласуват, след което да има представителност и да се намери изход".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1217 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.08.19 | 14:17

1
Верно ли, ти да видиш.

2024.08.19 | 14:28

2
Напрежение създава у вас, дерибеите, овъртолени със сенчести бизнесмени, с които грабите обикновените хора и държавата. Ще си съгласен, разбира се.Вие сте от един отбор.
drgdsr

2024.08.19 | 14:38

3
Еееееее, много ясно е даже, че го приемате-нали сте на една хранилка в пАсолството на жената-мъж, МутрохФанова!!! Там сте заедно с ПП-ДБ, ИТН, изСраждане и АБВ, ментор ви е ушатият педал рУндьо Радьов!! Предатели мръсни, за бесилка сте!!!

Добави коментар

Водещи новини