Антон Хекимян: Управлението на София в момента е един голям ERROR

  • 31 юли 2024 18:07

  • 447
  • 4
Антон Хекимян: Управлението на София в момента е един голям ERROR
© Кадър: Нова нюз

Управлението на София в момента е един голям ERROR – грешка, за която всички ние ще плащаме цената. Това заяви в интервю за NOVA NEWS общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.

Относно насрочената за утре извънредна сесия на Столичния общински съвет Хекимян поясни, че тя вече е незаконна, защото е отменена от областния управител на София.

Областният управител има правото да отмени този акт на кмета Васил Терзиев. Ако Терзиев реши да го обжалва, нека да го направи. Но сесията, насрочена за утре, е незаконна, и каквито и решения да бъдат взети утре на нея, те също ще бъдат отменени от областния управител като незаконни, добави Хекимян.

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС обясни, че за половин година – от януари до юни, Столична община е похарчила 5,1 млн. лева за командировки, като каза, че за тези пари е можело да се построят детски градини.

Терзиев: Надеждата ми е до края на мандата да не загубим устрема си и да направим София прекрасен град

На въпрос за смяната на ръководствата на големите общински предприятия Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални посочи, че „Спаси София“ и „Продължаваме Промяната“ искат „да овладеят столицата“, тъй като битката е за власт и позиции.

„Спаси София“ и „Продължаваме Промяната“ искат да запазят ръководствата на тези дружества за незнайно какъв период напред. Борис Бонев искаше да има „прозрачни“ конкурси, за да задържи ръководствата, срещу които сам се бореше, и то заради власт и позиции, добави Хекимян.

За смяната на главния архитект на София Хекимян сподели мнение, че Здравко Здравков най-вероятно е бил „притиснат“ да си подаде оставката.

Богдана Панайотова е новият главен архитект на Столична община

Последвайте канала на

Владимир Василев
447 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
8887985

2024.07.31 | 19:48

4
Ти от години си един наведен ерор бе .
Емѝ...лапам си го сам от ЯД- МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-ПСИХО

2024.07.31 | 18:21

3
❤️Здравейте) Казвам се Мирослав Блажев КАТИЛА от Севлиево, на 49 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки с други мъже) Моля, оценете снимките ми на ➤ X21
Ти от раждането си един

2024.07.31 | 18:16

2
error даже и сексуално
София на ПП

2024.07.31 | 18:15

1
Говори на български език,педеруго арменска !!

Добави коментар

Водещи новини