Атанас Кацарчев, КТ "Подкрепа": Липсата на редовен кабинет ще донесе още нестабилност

  • 29 юли 2024 17:37

  • 493
  • 2
Атанас Кацарчев, КТ "Подкрепа": Липсата на редовен кабинет ще донесе още нестабилност
© Нова нюз

Много е важно да имаме стабилно правителство. Личното ми мнение е, че по-скоро няма да има кабинет. Това ще донесе още малко нестабилност, особено в период на доста кризи в страната. Това заяви Атанас Кацарчев, главен икономист на КТ "Подкрепа" в предаването 'Денят на живо" по Нова нюз. 

По думите му депутатите пропускат някои важни кризи. "Виждаме какво се случва с пожарите, взривовете в предприятия, войната по пътищата. Нещата не вървят в правилната посока. Виждаме колко недостиг на техника и хора има. От години казваме, че трябва да има център за управление на кризи, който да координира институциите. Действията си вървят едно след друго, но не си вадим поуки", добави още той. 

ИТН се срещат с всички партии пред медиите

Кацарчев призова депутатите да не бързат да приемат Закона за въвеждане на еврото. 

Относно увеличението на минималната работна заплата, той коментира: С КНСБ стоим на една и съща позиция по отношение на увеличаване на заплатите. В някои сектори трябва да има повече от 10% увеличение. 

Според него минималната  работна заплата трябва да стигне жизнения минимум. "Нашите очаквания са около 1500 лв. Трябва да се направи план – за колко години ще го достигнем", обясни Кацарчев. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
493 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Анести

2024.07.29 | 18:09

1
СТИГА.СТЕ.ПРАВИЛИ.РЕДОВЕН КАБИНЕТ.С.НЕРЕДОВНИ.ХОРА
Така ли?!

2024.07.29 | 19:29

2
Така ли бе, Кацарчев?! Значи, за теб "стабилност" е кабинет на чалгарската сбирщина на сакатия учиндолец, лакей на Зеления чорап, разбирай - на чудовището в Кремъл?! Добре бе, Кацарчев! Чалгарите преди две години бяха първи, защо не направиха правителство? Много просто бе, чалгарино Кацарчев! Защото Зеленият чорап им нареждаше какво да правят, те предложиха за премиер първо силно корумпиран и провален лакей и бивш министър на комарджията от Мадрид, но след като се вдигна цял народ го оттеглиха и на негово място предложиха чиста проба нищожество и измамник - продавач на шнорхели на сергия на пазара в Красно село, излъгал, че има докторат в австрийски университет, то пък се оказа, че само минал покрай този университет и помолил да го пуснат да се изпикае в тоалетната, на само като му видели мутрата, го изпъдили като улично псе, взели го за рецидивист! Та това, драги Кацарчев, са "кадрите" на Сакатото нищожество от Учиндол! Всичко е ясно - това е коварен план на пРезидента на Решетников да наложи кремълски лакеи като него в лицето на знаковите чалгари на сакатия учиндолец - Балабана Джебчията и Хаджи Тошко Африкански с просташкия и каруцарски език На човек му се повръща ,само като чуе две думи, казани от шимпанзето Хаджи Тошко, което на всичко отгоре не се къпи и смърди от километри!

Добави коментар

Водещи новини