ИТН се срещат с всички партии пред медиите

  • 29 юли 2024 12:10

  • 3193
  • 25
© NOVINI.BG

Президентът Румен Радев връчи третия и последен мандат за съставяне на правителство на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

Папката от името на политическата формация прие председателят на парламентарната група Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Радев връчи третия мандат на ИТН, призова за незабавно пристъпване към разговори с останалите формации

"От утре започваме среща с всички политически партии, включително и с независимите депутати. Сега ще изготвим график", разкри пред медиите Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. след като прие папката с мандата, предаде NOVINI.BG.

"За да няма спекулации и реплики за задкулисие на срещите ще присъстват и медиите", съобщи Йорданов и поясни, че така наистина ще разберем кой изпраща България на избори. Той напомни, че няма политически представител в страната, който да е против да се отиде на нов вот.

Станислав Балабанов напомни, че всички са в парламента с идеята, че трябва да извадят България от дупката, в която е изпаднала. По думите му време е това баламосване да приключи. 

Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. разясни, че се надява до края на седмицата да има резултати от преговорите и всички, включително и те, да научат какво е бъдещето ни. Според него основа за разговори има, сега както те биха направили, така и другите е редно да свършат - да загърбят всички обиди. 

В преговорния екип на ИТН ще присъстват експерти. "Общи приказки не са нужни сега", каза Йорданов.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3193 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
Никога вече ГЕРБ

2024.07.29 | 15:09

25
ГЕРБ и ДПС за продажници и престъпници
Хаджи Тошко!

2024.07.29 | 14:50

24
Виж какво, брато! Щом Зеленият чорап и слуга на кремълския масов убиец ви възложи третия мандат, значи вече сте намерили и премиер! Само че, би ли ми обадил този ваш нов премиер на кой пазар продава шнорхели и бански, че в петък заминавам на море и ми трябват спешно! Така де, ще направя алъш-вериш на вашия премиер, ще му видя и мутрата! Не се и съмнявам, че е същата като на онзи Пацо Щнорхела, който освен прост продавач на сергия, се оказа и потресаващо нагъл измамник! Помниш ли бе, Хаджи Африкански?! Лъжеше, че има докторат в австрийски университети, пък той само минал покрай този университет и помолил да го пуснат да ползва тоалетната, ама хората веднага го изритали като улично псе, понеже го взели за рецидивист! Мутрата му силна мяза на на сакатия учиндолец, на Джебчията Балабана и на Хаджи Тошко Африкански!
потрес!

2024.07.29 | 14:41

23
Можете ли да забравите двете силно противни физиономии на снимката?! Те са на Хаджи Тошко Африкански с просташкия и каруцарски език и на клептомана Балабана Джебчията! И двамата чалгари на Учиндолското сакато нищожество, така да се каже "лицето" на чалгарската сбирщина с архитект сарайския милиардер агент Сава, две години не спряха да обиждат по най-грозен и просташки начин политическите си опоненти, особено от ПП и ДБ! Наричаха ги глупаци, аматьори, рекетьори, крадци, хомосексуалисти, въобще просташката им гавра с тези политици е прецедент в българския политически живот! Никой досега не си го беше позволявал, никой! Да, ама ИТН (Има Такива Наглеци) са "Малкото ДПС", тях ги пази агент Сава - доносник и функционер на КГБ и ДС, а и те самите са негов продукт - лакеи на кремълския мчасов убиец! Да, ама сега щели "да преговарят с всички"! Така ли бе, Африкански?! Така ли бе, Джебчия Балабане?! И с какъв сурат ще го направите бе, мерзавци, дето не ви е останал и грам срам, нито грам човешко достойнство! Просто Зеленият чорап ви избра, за да налагате слугинската му политика по отношение на кремълското чудовище! Това е истината, българи! Но, ако някой от ПП и ДБ все пак седне на маса с тези нагли и безсрамни мерзавци да знае, че няма да получи нито един десен глас на изборите!
Чалгопитеци

2024.07.29 | 14:13

22
...............ИТН се срещат с всички партии пред медиите...................а кеша, кеша - него как ще го раздавете? пак ли пред медиите или в тоалетната?
ИМА ТАКИВА КРЕ.ТЕНИ

2024.07.29 | 13:36

21
За секунда си помислете , че Афр.икан.чето може да иска да стане премиер . Веднага получавам позив за повръщане.
Цирк

2024.07.29 | 13:28

20
Смешници жалки
Цирк

2024.07.29 | 13:28

19
Смешници жалки
Предпоследни

2024.07.29 | 13:19

18
На изборите и ми надигат глас. Три години чегъртате ГЕРБ,а сега ще ми искате подкрепа. Избори до дупка и който издържи.

2024.07.29 | 13:10

17
Свирки ли ще правят?

2024.07.29 | 12:40

9
Тъй ли бе, а когато Бойко ви кани къде се срещахте, надувате се като пуяци!
Петър Георгиев

2024.07.29 | 13:10

16
Също като ППедалите . Ние никой няма да подкрепим ама искаме нас всички да ни подкрепят . За това трябва да гласуваме за да няма такива недоразумения другия път .

Добави коментар

Водещи новини