Костадин Костадинов: В този парламент не може да има нито правителство от ГЕРБ и ДПС, нито срещу ГЕРБ и ДПС

  • 18 юли 2024 21:17

  • 1599
  • 8
Костадин Костадинов: В този парламент не може да има нито правителство от ГЕРБ и ДПС, нито срещу ГЕРБ и ДПС
© Bulphoto (архив)

В този парламент не може да има нито правителство от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, нито срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. 6 от депутатите на бившето "Величие", които останаха верни на идеолога на партията Ивелин Михайлов, заявиха, че няма да подкрепят правителство нито с втория, нито с третия мандат. Така оставаме 119 депутати, което обезсмисля всичко. Те направиха услуга На ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това заяви лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика  в студиото на "Денят ON AIR".

Той подчерта, че само от президента зависи кога ще бъдат предсрочните избори, но очаква да са след средата на октомври. Костадинов отново заяви, че са водени разговори с ПП-ДБ.

В ефира на Bulgaria ON AIR той уточни, че точките в декларацията на ПП-ДБ се покриват с предложения, правени от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" още преди появата на партията на Асен Василев и Кирил Петков.

 

Доброволецът Тодор Грозданов: Горяха дървета без пламък, чуваше се бумтеж, после падаха

Ние им казахме - в крайна сметка за антикорупционните реформи говорим преди да съществува "Продължаваме промяната", няма как да има борба с корупцията без обединяваме двете декларации и ги гласуваме заедно - за референдумите.

"Те искат безусловна подкрепа, за нещо, за което няма връщане назад. Референдумът, за който настояваме ние, не е безусловен - на него може да спечели тяхната или нашата гледна точка - каквото реши българският народ", посочи лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Костадинов коментира ситуацията с пожарите в страната и възможностите за реакция на държавата. Според него вместо да отделяме средства за помощ за Украйна, могат да бъдат дадени за справяне с кризата: "Нови 80 млн. лв. ще се подарят на Украйна, защото са заложени в бюджета предварително. Те ще бъдат подарени директно, както бяха подарени над 1,5 млрд. лв. на украински туристи, които наричат бежанци. Липсват хора, пари, средства. Тези пожари изписват огнен некролог на България".

Лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" е категоричен, че хората не се интересуват от избори и дали ще има правителство. Както и че такова без "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" не може да съществува.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1599 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.07.18 | 21:47

1
ТОЗИ УМСТВЕНО НЕДОРАЗВИТ ИНДИВИД Е ТИПИЧНИЯ РУСОФИЛ
Ейй, хохлюю

2024.07.18 | 23:48

5
Връви ли перемогата ве, миндил :)

2024.07.18 | 22:16

2
TОЧНО КАЗАНО!!! БРАВО КОСТАДИНОВ!!!!
Снежко Снежев

2024.07.18 | 23:00

3
Помиярино, що запазихте днес Свинята от изслушване в комисията за Еврото и Нотариуса бре, ибрикчийо мазен:)))?!?

2024.07.18 | 23:30

4
Да ти е а майката нещастна руска подметко пали и Сибир циганин мръсен долен отвратителен

2024.07.19 | 01:21

8
САМО РУСИЯ ! П,ЕДЕРАСИТЕ на КОЛ !

2024.07.19 | 01:19

7
Лапайму уйя и гълтай ! Дави се бе , урод !
Прав е Коцето!

2024.07.18 | 23:49

6
И уй за усраина :)

Добави коментар

Водещи новини