Елисавета Белобрадова (ПП-ДБ): В НС се усеща, че по-голямата част от политическите сили са се настроили за предизборна кампания

  • 17 юли 2024 21:35

  • 569
  • 1
Елисавета Белобрадова (ПП-ДБ): В НС се усеща, че по-голямата част от политическите сили са се настроили за предизборна кампания
© Булфото (архив)

"Проявяваме постоянство и последователност. Целим конституционна реформа, реформа на съдебната система и смяна на корупционния модел в България с нормален европейски демократичен модел на управление", заяви депутатът от "Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ) Елисавета Белобрадова в "Денят ON AIR".

По думите ѝ разговорите с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а и с останалите групи, са се размили в полето на предизборната кампания.

"В Народното събрание се усеща, че по-голямата част от политическите сили са се настроили за предизборна кампания. Нашето предложение послужи за пореден път за предизборни призиви и послания, особено що се отнася за позицията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Нямаше да правим срещи с всички парламентарни групи, които имат желание да обсъдят текстовете, ако нямахме намерение тези текстове да бъдат подложени на обсъждане", каза Белобрадова за Bulgaria ON AIR.

Тя бе категорична, че мандатът не трябва да е подготовка за следващи избори.


"Това се случи с първия мандат. Мандатът се взе, за да се изиграе едно предлагане на правителство. След тези срещи, тази вечер и утре ще разберем с какви изводи са излезли експертните групи и ще можем да излезе с изявление. Разговорът е най-силният инструмент на един народен представител", категорична бе Белобрадова.

Лена Бориславова: Може да поискаме да ни бъде връчен мандатът тази седмица

Последвайте канала на

Валери Зайцев
569 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.17 | 22:03

1
Джуфра лиже газът на киро

Добави коментар

Водещи новини