Първан Симеонов: Дано не се стигне до етнизиране на проблемите в ДПС

  • 11 юли 2024 17:38

  • 2777
  • 3
Първан Симеонов: Дано не се стигне до етнизиране на проблемите в ДПС
© NOVA NEWS

Ще мина доста време преди да разберем какво се случва в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Моето единствено притеснение като гражданин е да не се стигне до етнизиране на тези проблеми, защото може да се стигне до много големи глупости. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е етническа партия и няма защо да крием това. 

Това заяви в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS политологът Първан Симеонов, който коментира случващото се в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с

ДПС вече е четвърта политическа сила в парламента, изключиха депутатите от сбирката при Доган

"Да застане българин начело на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е много тънка и деликатна дейност. Явно това е предизвикало брожения и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е предприел действия. По косвени източници ще разберем какво точно се е случило. Хиперкативността на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на беше причината той да бъде промотиран за председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Явно още тогава е имало брожения и бе добавен Джевдет Чакъров. Надявам се да сме много далеч от етнизация на всички тези проблеми в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, но да не забравяме, че сме на Балканите, Не искам да мисля за това, искам да мисля какво ще се случи политически", добави той. 

"Ако Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на загуби битката, може много негови врагове назад във времето да се опитат да намалят влиянието му. Говоря за ДБ, Румен Радев, Костадин Костадинов. Не знам дали една нова партия на Пеевски ще успее. Кой представлява той? Все пак никой и за нищо на света не трябва да подценява Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Той оцеля при толкова голям хейт, при санкции и успя да направи ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с втора политическа сила", категоричен бе Първан Симеонов. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2777 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
цьн

2024.07.11 | 18:27

1
Искам да му кажа на тоя тъпак Симеонов две неща: 1. Вие, всичките псевдо-социолози, политолози, учени, празнодумци-сте също виновни за всичко това, което се случва. Вие направихте обърквацията в главите на хората още по-голяма, вместо да обясните нещата-вие ги омотавахте в някви ваши теории, за които естествено сте получавали пари и от Изток, и от Запад. 2. В България всички сме БЪЛГАРИ!! Няма турци, руснаци, ливанци! Може да има, но те надали имат български документи и право да гласуват!! Затова е странно, когато Симеонов говори за българи и респективно "турци" в една БЪЛГАРСКА партия!!! Нима не знае, че ДПС не членуват "турци"??!?! За мен това е един опит на един глупак с медийно време и чести изяви в тях, да пропагандира за етническо деление и един вид да нагнети напрежение в българското общество!! СЕМ да си влязат в ролята!!! Алоооооо
Снежко Снежев

2024.07.12 | 11:26

3
Тапир прост, не става дума за нормалния българин или турчин, а за зависимите от Свинята и Ментата от една страна, и за зависимите от Доган от другата! Да не си мислиш, че делят в момента... обичта ви, малоумници кухи:)))?!?
Снежко Снежев

2024.07.12 | 11:23

2
Що бре... нека си премерят пишките... България само би спечелила от това:)))!

Добави коментар

Водещи новини