Проф. Коларова с две интерпретации за ставащото в ДПС

  • 10 юли 2024 17:56

  • 3819
  • 6
Проф. Коларова с две интерпретации за ставащото в ДПС
© NOVA NEWS

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в никакъв случай няма да си позволи да има разцепление в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Отношенията между Доган и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на са енигма, говорят се някаква неща, които никой не може да потвърди. За мен Пеевски твърде агресивно търгна да налага промени в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и то преди избори. За мен има две интерпретации. Първата е, че Пеевски е постъпил глупаво. Втората е, че Доган отново е завъртял кормилото на партията към Русия. Той е много по-свързан и зависим от руските капитали и корупционни схеми.

Това каза в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS политологът проф. Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски, която коментира ставащото в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.  

Пеевски обяви какво ще прави ДПС с втория мандат и има ли разцепление в ПГ на партията

"Това е партиен спор за приоритетите на партията. Имаме ясна криза на представителността и партиите не предлагат на избирателите надеждни алтернативи. Чувам клишето, че политическите елити трябва да се сменят. Това са глупости. Новите лица в една партия могат да не донесат нищо ново. Факт е, че трябват нови лица, но не това е най-важното. Първо трябва да се реформират партиите и да си напишат нови програми. Трябва да преосмислят какво дават на избирателите си след изборите. Опитите за експертно или техническо правителство е тайм аут. Такова правителство искат малките партии, за които не е изгодно веднага да има нови избори", разкри тя.  

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3819 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
да бе да

2024.07.11 | 15:37

4
тази кога почива и спи, след като е постоянно в студията и да си ръси фантазиите
Снежко Снежев

2024.07.11 | 17:20

6
... Посолството за това й плаща:)))!
Снежко Снежев

2024.07.11 | 17:20

5
Мърло, мърло... завъртял СоПолят към Русия корупционните си схеми, а Свинята е... намагнитен от Посолството, тоест от Новия Господар:)))?!? Та, какво искаше да ни кажеш, тъпа патко... по-добре да ни крадат и... "обслужват" новите, отколкото старите ли:)))?!? Бахти малоумните гниди... че и трибуна да ръсят мозък им дали!
????!!!

2024.07.11 | 14:22

3
"професоре",оставете "дпс",КАКВО СТАВА с ШАЙКАТА ОПГ"герб"???? Защо НИКОЙ НЕ ПОДКРЕПИ предложеното правителство от ТЯХ???? ЗАЩО ???? ЗАЩО водача им ,се СРАМУВА,СТРАХУВА ???? От КАКВО ли ,"професоре"????

2024.07.10 | 19:13

2
'политическите елити трябва да се сменят. Това са глупости.' - ето ккава е тая, червена говноядка. Нека все едни и същи са около властта. Добр си седи България в безвремието.

2024.07.10 | 18:54

1
Момчета, има лекарство, което ви позволява да удължите младостта. Cлед седмица на приемане: ерекцията е супер, енергията е 2 пъти повече, започна да отслабва и като цяло се чувства млада. Съветвам всички да опитат, защото животът е сам--> da.gd/wirex

Добави коментар

Водещи новини