Епизод пореден: Подземните паркинги под училища скараха отново общинарите от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ/СС

  • 10 юли 2024 07:45

  • 396
  • 0
Епизод пореден: Подземните паркинги под училища скараха отново общинарите от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ/СС
© БТВ

Няма да се строят паркинги под училищата и детски градини в София. Това заяви общинският съветник от ПП-ДБ/СС Стефан Спасов в ефира на бТВ. 

В момента коментираме програма за разпореждане с общинска собственост. В устройствените планове е заложено изграждане на подземни паркинги още през 2012г. Дори да попадне имот в тази програма, всяко едно решение подлежи на санкция от СОС. Няма как да бъде построен паркинг без това да бъде дискутирано. Колегите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на изместват темата, за да не обсъждат предстоящите конкурси за дружества. 

ГЕРБ-СДС разкриха нови скандални случаи: Имало искане да се строят подземни паркинги под детски градини и училища

Кметът Терзиев се е подписал под документи, в които са заложени обектите, под които трябва да се строят паркинги, поясни Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални, общински съветник от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на

Темата е изключително важна. Ние не вярваме нито на Терзиев, нито на Бонев. Започнаха незаконно реорганизирането на "Патриарха". Кой гарантира, че утре няма да има багер в училищата, попита Хекимян. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
396 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини