Делян Пеевски събра на заседание областни председатели на ДПС

  • 08 юли 2024 15:20

  • 2444
  • 0
Делян Пеевски събра на заседание областни председатели на ДПС
© Булфото (архив)

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на събра на заседание областни председатели на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, научи Novini.bg. 

Срещата се провежда в столичния хотел "Маринела". Към момента няма яснота ще има ли някакви изявления след края ѝ. 

Припомняме, в събота почетният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от събра в резиденцията си в Росенец седмнайсетте депутати от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, които го послушаха и гласуваха "против" проектокабинета "Желязков".  

Делян Пеевски, председател на ДПС: Няма тема Доган-Пеевски, има тема Пеевски и дерибеите

Вчера Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на излезе с позиция, в която заяви, че няма противопоставяне между него и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, а има тема Пеевски и деребеите в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2444 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини