Искра Михайлова: Няма ДПС на Пеевски и ДПС на Доган

  • 08 юли 2024 08:42

  • 4944
  • 11
© БНТ

Вчерашното обръщение на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е било очаквано, то е достатъчно откровено и много емоционално и показа наистина отношението му както към цялата партия, към всички нейни избиратели и лично към Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. То беше очаквано и мисля, че сега хората са по-спокойни. Това коментира в студиото на "Денят започва" Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност - заместник-председател на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Тя посочи, че няма представа дали Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от са се срещали, това са взаимоотношения между тях и винаги комуникацията между тях е била оперативна и ефективна. И дори да няма конкретна среща, която да бъде отразена от медиите, Михайлова е убедена, че те двамата са в контакт.

Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност категорично отрече да има ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с на Ахмед Доган: "Има една силна партия - ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Няма различни ДПС-та, както казват. Няма автентично ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Всеки избирател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е автентичното ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Търсенето на някаква манипулация, изграждането на манипулация и спекулирането с името на г-н Доган, за съжаление на прави чест на колеги, които много добре знаят, че действително ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с върви по своя естествен път на партия, която се развива."

Байрам Байрам (ДПС): Връзката между Доган и Пеевски е много силна

По думите ѝ, спекулация е да се каже: Ахмен Доган нареди - това никога не се е случвало: "Аз работя с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с вече повече от 25 години и в тези години аз никога не съм чула думата "нареждам". Имали сме обсъждания, имали сме позиции, но винаги всеки един от нас и всеки избирател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е имал правото на своя лична позиция. Всички, които сме свикнали и така сме работили, които изграждаме позициите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, продължихме линията, която между другата Движението изгради още на националната си конференция."

По отношение на това дали има разцепление и напрежение в партията, Михайлова каза, че има напълно естествени процеси. Новото начало означава една модерна партия, която е част от процесите в ЕС и се е ангажирала с тях. Нормално е партия, която се е ангажирала с процесите извън България, нормално е тя да върви по нов път.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4944 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Благоизтезар

2024.07.08 | 09:27

1
НЯМА.ПЕЕВСКО.НЯМА ДОГАНОВО.ДПС ВСИЧКО.Е.ДС
Аква

2024.07.08 | 10:21

2
Току що доказахте , че ДПС Е РАЗДЕЛЕНО НА ДОГАН И МАГНИТСКИ. А ЧЕ Е ПЛАЩАНО НЕЩО, Е ПЛАЩАНО МНОГО. САМО ДАНО ДВИЖЕНИЕТО ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ПРОДАДЕНО.
потрес!

2024.07.08 | 10:28

3
Това двукопитно нищожество, май е от женски пол, има наглостта и цинизма да се нарича "българка"! Не, угаснала Ескро, ти си и си оставаш жалка ибрикчийка на сарайския милиардер и свиркаджийка на уродливото туловище Пеевси! Само че, как Му го намираш сред тлъстините?! Ти си позор ма, угаснала Искро, ти си позор и срам за България!
!!!

2024.07.08 | 10:42

4
Но!!! Но,ИМА "дпс-МАГНИТСКИ","дпс-Чакъров" и "Н-дпс",така ли другарко ????!!!
Анонимен

2024.07.08 | 11:02

5
До кога ще ни занимават с тези чалми
!!!

2024.07.08 | 11:29

6
Много противна мутра е тази еничарка, много! Който където я види, да я заплюе в грозната физиономия!
ЗОРАН

2024.07.08 | 11:30

7
ДПС е противоконституционно създадена партия. Няма място в политическия живот на България

2024.07.08 | 11:36

8
Тъй де, всичкуто ДЪ ПЪ СЪ е ДПС
Boko

2024.07.08 | 11:56

9
Поздрави от,Ибрахим Татлъсес-Сладкоглсния !!!!! Ахмед, помниш ли ??????

2024.07.08 | 12:28

10
Има ДуПиСе на Ердоган - турция плаща да дерибействат в България.

Добави коментар

Водещи новини