Делян Пеевски, председател на ДПС: Няма тема Доган-Пеевски, има тема Пеевски и дерибеите

  • 07 юли 2024 16:23

  • 10671
  • 55
Делян Пеевски, председател на ДПС: Няма тема Доган-Пеевски, има тема Пеевски и дерибеите
© ДПС

"Всеки, преживял дълго време в политическия живот знае, че твърде често и лесно могат да се пресичат граници. И това винаги се е смятало за част от неписаните правила на играта. Но, дори и в тази игра има граници, които не се преминават. Никога и по никакъв повод", това заяви председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, съобщиха от партийната централа.

"Като политик аз мога да приема много неща и съм доказал, че мога да ги преодолея и въпреки казаните тежки думи и противопоставяния, съм съумявал да намеря диалога и балансите", добави той.

"Едно нещо няма да приема, няма да допусна и няма да подмина - никой, независимо от мотив, мерак, личен или групов егоизъм, няма право да ме противопостави с почетния председател на  ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от", допълни той.

"Да съм ясен - противопоставяне Доган-Пеевски няма и не може да има! Конфликт Доган-Пеевски няма и не може да има! Тема Доган-Пеевски няма и не може да има!", добави Пеевски.

"Доган е лидерът, до когото неизменно съм бил в най-трудните моменти, независимо от всичко! Когато са го предавали, когато е било трудно, когато всички са се изпокривали, аз пак съм бил до него. И другото - той винаги е бил до мен, дори когато е било много, много трудно. Винаги сме били заедно", допълни Пеевски.

"Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от много добре знае това. И всеки от тези, които говорят днес, също знаят това. И няма да приема да си приписват ролята на говорители, медиатори или не знам какви си измислени фактори", добави депутатът.

"А тъй като тези дни се нагледахме и наслушахме на интриги, внушения, подмяна и манипулации, ще се обърна с цялото си уважение към г-н Доган, за да кажа само едно  “винаги съм бил до теб, винаги си можел да разчиташ на мен и това не се е променило”, посочи още Пеевски.

"Защото Доган е основателят и почетен председател на Движението за права и свободи и това никой, нито за миг не е оспорил в партията и не бих допуснал да бъде оспорено от никого", добави депутатът.

"Това е смисълът на трите букви ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - да защитава, да променя живота на нашите хора, а сега задачата ни е и да изкупим грешки, които сме направили през годините", заяви още той.

"Никой не може да отрече направеното от мен за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и нашите хора от една година, насам, след дългия застой", допълни Пеевски.

"Ако някой го отрича - нека дойде да спорим", добави лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

"И ако моята вина е, че извадих ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с от изолация и дадох надежда на нашите хора, тази вина съм готов да я нося", заяви той.

"Ще бъде ли по-силно ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, ако Доган и Пеевски не са заедно!? Слава Богу този въпрос изобщо не е на дневен ред", категоричен бе Пеевски.

"Но трябва да сме честни с хората и да признаем - тема има и конфликт има", добави депутатът.

"И темата е Пеевски-дерибеите", заяви той.

"Дерибеите, които забогатяха на гърба на Доган. Които тормозеха хората с “това за нагоре, това за мен, мене ме праща” и т.н. И хората ни и самите дерибеи много добре знаят за какво говоря!", категоричен бе Пеевски.

"Дерибеите, които сега бъркат в душите на хората. И защо? От страх? От мерак? От алчност?", попита той

"Те нямат аргумент за нещо, сторено от мен, срещу ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и хората на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Но правя и ще направя всичко, за да приключа темата с тях и да престанат да тормозят нашите хора", добави депутатът.

"И напомням, че по места няма нито един изключен, освен тези, за които са настоявали нашите хора", заяви Пеевски.

"Винаги, независимо от това, какво се случва ще бъда с тези хора, заради които поех тежестта на отговорността да бъда председател на партията", заяви той.

"За всички останали теми, винаги, когато е трябвало съм разговарял с абсолютно всички. Никой не е разговарял с колегите повече от мен. За заседанията  и двамата  председатели въпрос е липсата на инициатива, но това не може да бъде застрашаващ целостта на партията проблем. Истинската тема, обаче, е Новото начало", добави Пеевски.

"Това изплаши дерибеите", коментира народният представител.

"Това, което в момента те правят се случва с натиск, с мачкане на хора, което повече няма да бъде допускано", заяви той.

"Аз няма да изоставя принципите на Новото начало! Ще дам шанс на младите хора и обновлението, защото ние доказахме, че можем да сме силни", добави Пеевски.

"Искам младите да виждат, че има смисъл да подкрепят ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", посочи още депутатът.

"Защото хората видяха и повярваха какво можем. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с стана втора политическа сила с 47 депутати, със своите активни кметове и силна местна власт и не трябва да позволяваме нищо да ни спре по този път!," категоричен бе Пеевски.

"Трябва да бъдем обединени, да сме заедно!", заяви още той.

Медийно присъствие около дома на Доган: Предстои ли среща с Пеевски?

Последвайте канала на

Валери Зайцев
10671 55

Свързани новини

Коментари 55

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.07.07 | 16:38

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.07.07 | 18:15

30
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!
ГЪЛТАЧА НА ЦИГАНСКА СПЕРМА КАТИЛА

2024.07.07 | 17:41

15
МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ КАТИЛА ОТ СЕВЛИЕВО Е ДУХАЛ НА РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР, СРЕЩУ ЗАЩИТА И ПРОТЕКЦИЯ ОТ ДРУГИТЕ ЗАТВОРНИЦИ ЦИГАНИ! ПАНДИЗЧИИТЕ СА СЕ ГАВРИЛИ СЕКСУАЛНО С ПСИХИЧНО БОЛНИЯ ИЗРОД!
до долния минетчия КАТИЛА

2024.07.07 | 17:40

14
ДА НАПОМНИМ ЧЕ, КАТИЛА Е БЕЗОБИДЕН БЕЗРАБОТЕН ПСИХИЧНО БОЛЕН ИЗРОД ЛЕЖАЛ В ЛУДНИЦАТА И ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. ПАНДИЗЧИИТЕ СА СЕ ГАВРИЛИ СЕКСУАЛНО С ПСИХИЧНО БОЛНИЯ ИЗРОД.

2024.07.07 | 17:31

13
чавка ти е изпила акъла...
Чавка

2024.07.07 | 16:50

3
Браво и дълбок поклон за коментара.
ха,ха,ха

2024.07.07 | 16:41

2
Прасето срещу Сокола.....първа серия....

2024.07.07 | 17:11

6
дано

2024.07.07 | 16:53

5
сопола, българите сме за прасето, дано затрие дпс като ктб

2024.07.07 | 16:52

4
ne iskame peevski iskame si na6iat lider dogan
шиши

2024.07.07 | 17:13

7
гуцито циганските номера
Ха, ха, ха

2024.07.07 | 17:18

8
подви опашка свинята демек.

2024.07.07 | 17:29

11
свинска опашка не може да се подвие.
Астор

2024.07.07 | 17:24

9
Абе и аз не го харесвам, ама е прав... Само милионерите от БСП може би са по-нагли и крадливи от помаците на ДПС дето дойдоха в партията с кърпени гащи и пътъци,а сега да ги видиш,не мож ги позна...мерцедеси,апартаменти,къщи за гости,дворци из горските паркове (на чист въздух,не там дето изпосякоха гората,пак с тяхното мило и скромно съдействие),вецове-мецове,абе изобщо богата работа,така Шиши май е прав.

2024.07.07 | 18:00

23
Не май,прав е.
Иванчо

2024.07.07 | 17:59

21
Младите за това бягат от дпс

2024.07.07 | 17:26

10
Добре , ама ти какъв си бе жожум

2024.07.07 | 17:29

12
Чоджум, демек - момче.
Мдаа

2024.07.07 | 17:44

16
Ще има пръжки от прасенце :)
Веска

2024.07.07 | 17:47

17
Как обърна палачинката Пееваки,голяма излагация. Плю по Доган а сега ние сме заедно,много долен.
Баце

2024.07.07 | 17:51

18
един от двамата е на пързалката на кой ли ?

Добави коментар

Водещи новини