Премиерът и двама министри отговарят на въпроси на депутати

  • 05 юли 2024 06:21

  • 720
  • 3
Премиерът и двама министри отговарят на въпроси на депутати
© Bulphoto/архив

Парламентарен контрол в Народното събрание.

Служебният министър-председател Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в ще отговаря на въпроси от страна на ПП-ДБ във връзка с назначения в Агенция "Национална сигурност", "Технически операции" и в Държавната комисия по сигурността на информацията.

Димитър Главчев припомни с тъга: България беше лидер по темата Западни Балкани

Запитването е отправено във връзка назначаването на Георг Георгиев за зам.-председател на Агенция "Национална сигурност" на мястото на Петър Петров както и за смяната на състава на Комисията за сигурността на информацията, което според вносителите е станало без информация за мотиви за кадровите промени.

Министърът на културата Найден Тодоров Найден Тодоров Найден Тодоров завършва с отличие музикалното училище „Добрин Петков“ в Пловдив и и на регионалното развитие Виолета КоритароваВиолета КоритароваВиолета Коритарова е назначена за министър на регионалното развитие и благоустройството в също ще отговарят на въпроси на депутатите. Въпроси към регионалния министър са свързани с изграждането на пътя между Сливен и Ямбол и магистралата между Велико Търново и Русе.

Последвайте канала на

Десислава Станева
720 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Slavi Trifonov

2024.07.05 | 07:29

3
GASA Waffel. MIR

2024.07.05 | 07:01

2
Изхвърлете Фашагата!

2024.07.05 | 06:50

1
И, без референдуми.

Добави коментар

Водещи новини