Костадинов: Опитът на Пеевски да постави държавата на колене беше унищожен

  • 03 юли 2024 17:53

  • 2367
  • 22
Костадинов: Опитът на Пеевски да постави държавата на колене беше унищожен
© БТВ

Днес направихме така, че в Народното събрание да не минат две предложения на Пеевски. Днес успяхме да накараме представителите на другите политически сили заедно да обуздаем ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. И не само че ги обуздахме, но при тях наблюдаваме много сериозен процес на разпад. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика по повод отхвърлянето на оставките на члена на Надзорния съвет на Агенцията за публични предприятия и контрол Севджан Съдкъев и на заместник-председателя на Комисията за финансов надзор, ръководещ управление "Застрахователен надзор" Владимир Савов.

Пеевски е предупредил депутатите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, че ако не подкрепят днес проектокабинета "Желязков", в домовете им ще влязат прокуратурата и НАП. Това се коментираше в кулоарите на парламента днес. Тук трябва да се запитаме Пеевски ли е държавата, заяви Костадинов.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са поставили под политическо робство голяма част от територията на страната. Това превръща не само ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, а и самия Пеевски в много сериозна заплаха за националната сигурност, добави той.

Днес беше нанесен един много силен удар на една организирана престъпна група, каквато е ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Днес амбицията на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да управлява еднолично държавата не само че беше спъната, а беше унищожена. Защото предложеният кабинет беше кабинет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Няма човек, гласувал за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, който да е искал да са патерица на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се превръщат в младши партньор на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Спомняме си, когато в същата роля беше БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Избирателите на левицата никога не го простиха. Същото нещо ще стане и с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, посочи лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Днес беше един добър ден за България, защото опитът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да постави на колене държавата, да имплантира свои хора на всяка една позиция, опитът да постави марионетен министър-председател, беше унищожен, отбеляза Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика.

Припомняме, че при гласуването групата на ДПС се разцепи - 30 гласуваха "за", 14 "против" и един "въздържал се". По-рано през деня вече изключеният от парламентарната група Рамадан Аталай каза, че почетният председател Ахмед Доган е поискал групата да не подкрепи кабинета с първия мандат.

Проектокабинетът "Желязков" не мина след 3-часови горещи дебати, обиди и нападки, 14 депутати от ДПС гласуваха "против"

Днес в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с имаше бунт и този бунт тепърва се разгаря. Ако лицето Пеевски си мисли, че с днешните събития всичко е приключило, дълбоко се лъже. В ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с вървят процеси и не е ясно докъде ще стигнат. Силно се надявам, че ще са оздравителни за националната сигурност, защото в днешния си вид ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са заплаха за националната сигурност, коментира той.

В отговор на въпрос Костадинов заяви, че от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" са готови да съставят правителство с третия мандат. По думите му такова евентуално правителство може да бъде съставено "от всички политически сили, които по време на кампанията казваха, че не искат ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в управлението на страната" и може да разчита на 125 гласа в парламента.

Можем да съставим правителство и това правителство може да остави ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с там, където им е мястото – извън управлението на страната, подчерта той.

Ако не покажем мъдрост, отиваме на избори. Аз не се плаша от избори. Когато има избори, има демокрация. Нашите избиратели също нямат притеснения от това нещо, каза още Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2367 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
Аве

2024.07.03 | 20:33

22
Уй за ДПС :)
Време е!

2024.07.03 | 20:33

21
Намагнитената свиня да стане на пръжки!
Браво Коце!

2024.07.03 | 20:32

20
Респект и адмирации!
Емѝ...лапам си го сам от ЯД- МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-ПСИХО

2024.07.03 | 20:09

19
Духам само на люляка истински. Обичам го. Това че, циганите от Ловешкия затвор ми пълнят анала със сперма, няма никакво значение.
Емѝ...КАТИЛА

2024.07.03 | 20:08

18
Духам само на комунисти, люляка и циганите в Ловешкия затвор.

2024.07.03 | 19:50

17
БОКЛУК комунистически
Емѝ...ЯМ си изпражненията от ЯД-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ КА

2024.07.03 | 18:31

16
Духам само на люляка истински. Обичам го. Това че, циганите от Ловешкия затвор ми пълнят анала със сперма, няма никакво значение.
Nazi SS

2024.07.03 | 17:56

3
Духам само на люляка истински. Обичам го. Това че, циганите от Ловешкия затвор ми пълнят анала със сперма, няма никакво значение.
ха ха

2024.07.03 | 18:30

15
Духам само на люляка истински. Обичам го. Това че, циганите от Ловешкия затвор ми пълнят анала със сперма, няма никакво значение.
ха_ха

2024.07.03 | 18:28

13
Ти също ще бъдеш унищожен руска подлого
Коци

2024.07.03 | 18:28

14
Защо не обясниш как от националист българофил стана русофил? Как пък не остана в България партия, която да мисли за българите, а не за рашки, янки и еврошматки!
Емѝ...ПРЪЦ..ПРЪЦ..ИБАНА СЪМ- МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-АТИЛА

2024.07.03 | 17:58

12
Духам само на люляка истински. Обичам го. Това че, циганите от Ловешкия затвор ми пълнят анала със сперма, няма никакво значение.

Добави коментар

Водещи новини