Сюзан Моллаюсеин: В ДПС има заплахи и страх: всички депесари очакват почетният председател да излезе с позиция

  • 02 юли 2024 15:55

  • 3710
  • 5
Сюзан Моллаюсеин: В ДПС има заплахи и страх: всички депесари очакват почетният председател да излезе с позиция
© Facebook

С декларации в подкрепа на депутата от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се, от когото областният съвет на партията в Пловдив свали доверието си заради незадоволителните резултати от изборите, излязоха местните организации в Асеновград, Кричим, Куклен и Първомай. Във фейсбук групата "Аз подкрепям Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от" декларации с искане за намесата на почетния председател на Движението заради отстраняването на дългогодишни депутати и активисти са публикувани от седем общини в област Кърджали и от Сандански през последните 24 часа.

В декларацията на Общински съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с – Кричим се заявява, че решението за свалянето на доверието от депутата Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се е несъобразено с устава, а подходът на областния председател Юксел Расим е определен като груб, криминален и нищожен.

Председател на Общинския съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в Кричим е Сюзан Моллаюсеин, която е и съветник в местния парламент. Преди дни тя е обновила профилната си снимка във Фейсбук с думите: "Когато Всевишният е с теб, няма значение Кой е срещу теб". "Смятаме, че решението за сваляне на доверието от Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се е срещу единството на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, а единството е най-важната кауза на Движението. Досега в историята на партията подобни действия не са се случвали и те са много притеснителни за нас. Смятаме, че трябва да има адекватна реакция на случващото се", каза тя в интервю за Радио-Пловдив. 

Илхан Андай за чистката в ДПС: Аталай дълго време живя на гърба на хората, той е един от най-богатите в парламента без свой бизнес

Според нея решението за отстраняването на Аталай е взето от Областния съвет, в което броят на гласовете не съответства на разпределението на общинските организации. Според Моллаюсеин областният председател Юксел Расим е единственият отговорен за резултатите от вота на 9 юни. По думите ѝ реално резултатът в региона не е толкова лош, но областният председател е причината за по-малкото гласове от предишни избори.

"Виждаме самоуправство, авторитарно управление, заплашвани сме и няма съобразяване с документите, по които трябва да се ръководи партията. Самоуправството е от част от националното ръководство и хората се страхуват", заяви Сюзан Моллаюсеин.

На въпрос дали заплахите са от Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на - тя отказа коментар. 

Корман Исмаилов: Страх тресе ДПС, Доган изпусна нещата

"Всички депесари си задават въпроса какво се случва в партията и очакват почетният председател да излезе с позиция. Това е нашият призив", каза тя и добави, че всички членове и симпатизанти на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в Кричим стоят зад нея.

Тя коментира и думите на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на в края на миналата седмица, че в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с има ново начало и който не го е разбрал, остава в миналото. "Ако някой в тази партия смята, че може да се еманципира от личността на почетния председател Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, ще поеме най-тежката политическа отговорност и ще трябва да подаде оставка. Дали сме доверие на председателя, защото това е било с подкрепата на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Всеки, който сметне, че може да се еманципира от това, трябва да понесе най-тежката политическа отговорност и да подаде оставка", категорична е председателят на кричимската организация на Движението.

Пеевски: Новото начало за ДПС е факт. Който не го разбира, остава в миналото

Недоволните подготвят и други действия, но очакват позицията на почетния председател на Движението.  

В нова декларация, този път адресирана до Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, Сюзан Моллаюсеин декларира, че единственият човек, на когото би предала печата на местната структура, е почетният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Идете и си го вземете от него, казва Моллаюсеин, без да уточнява дали не е поискана оставката ѝ. 

"Авторитарно и със страх може да управлявате, когото си поискате, но не и електората на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", заявява тя.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3710 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.07.02 | 18:35

5
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Снежко Снежев

2024.07.02 | 17:09

4
Сюзан Моллаюсеин... ко... неееееееее:)))!
хайде стига

2024.07.02 | 16:39

3
Пръста си не мръднаха в предизборната кампания сега печата пазела, тури си го в д...то , защото за нула време се прави нов. Избирателите говорят на изборите, не говорете от тяхно име, избрани сте на ръководен пост от шепа подлизурковци

2024.07.02 | 16:19

2
Пеевски разпила ДПС ,нещо за което ще вземе кинти нали щото не е баш голям родолюбец, че да мрази турците толкова.
Krastu

2024.07.02 | 16:10

1
Циганска работа!

Добави коментар

Водещи новини