Волен Сидеров: Туркофилската политика на ГЕРБ продължава

  • 04 септември 2012 14:06

  • 1656
  • 7
Волен Сидеров: Туркофилската политика на ГЕРБ продължава
©

За пореден път започва политически сезон без нито един представител на кабинета. Това заяви от парламентарната трибуна Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, лидер на "Атака".

През краткия летен сезон в българската култура има революционен поврат, каза Сидеров и обясни, че министърът на културата е решил да започне съвместни сериали с Турция. По този повод Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко е завел на гости в Константинопол с държавни средства, не се съмнявайте, група български културни дейци, каза лидерът на "Атака". С турските си колеги дори са обсъждали съвместни турско-български исторически сериали. В тях явно османското присъствие, както пише в българските учебници, ще се изявява в грижа на турските поробители към българите, не като геноцид, а като революция и подем на българската култура. Това е нормална крачка в туркофилската политика на кабинета, която ние от партия "Атака" критикуваме, заяви Сидеров. Той допълни, че тази политика, в която на България е определена ролята на провинция на Турция, приемник на Османската империя, продължава.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа цитира заглавия от медиите от месец август за издевателства на роми и извършени престъпления, като уточни, че през това време вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е почивал и разпускал в резиденция на Тодор Живков. Докато вие почивахте, аз отговарях на хората, които се притесняваха за бъдещето си, за заплатите и сигурността си, обяви Сидеров.

Лидерът на "Атака" коментира, че през настоящия политически сезон партията ще иска поправка на закона за референдумите и ще настоява за категорично вдигане на пенсиите и заплатите, като пенсиите да станат минимум 500 лв, а заплатите - 1000 лв.

Последвайте канала на

1656 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2013.03.17 | 01:27

7
samo ataka e na6eto spasenie
siniqt ricar-wien

2013.03.17 | 01:26

6
da jivee ataka i volen siderov-te ste ni spasqt ot glada ciganite,i ste nastane mir i dobro za balgariq.samo ataka.
Стоянов

2013.03.14 | 20:48

2
Тоя явно отдавна не си пие хапчетата - нищожен и елементарек , както винаги! Сидеров и Янев - нещастни креатури на евтина популистична пропаганда и типичен пример на арогантен -озлобен политик със затихващи функции

2013.03.14 | 20:48

3
Волене ти пък му близеше насраният гъз на Бойко и като разбра , че няма да те огрее и да получиш нищо в замяна за подкрепата и след като ти избягаха колегите се осъзна и сега на какъв се правиш на а). опечален б). обиден В). репресиран г). месия ?
коректив

2013.03.14 | 12:39

1
Кой на кого лижеше? Относно какво обеща Бойко на Сидеров- а) да премахне новините на турски език по БНТ; б) национализиране на ЕРП-тата. Забележете не искаше министерски кресла като някой други партии. Бойко така олиза газа на Сидеров, че получи неговата подкрепа. Когато нямаше какво да лижи купи неговите депутати и продължи да лижи други.....Какво да очакваме от един лизач? Народа го оцени подобаващо.

2013.03.17 | 01:26

5
Продажник изяде ли гъза на Бойко сега си почнал тоя на Доган и Станишев а нищожество
ATAKA

2013.03.17 | 01:26

4
ATAKA

Добави коментар

Водещи новини