Станислав Балабанов: ИТН внесе разума в 50-ия парламент

  • 22 юни 2024 20:54

  • 2498
  • 31
Станислав Балабанов: ИТН внесе разума в 50-ия парламент
© БНТ

Искаме, имаме желанието президентът да връчи третия мандат на нас, за да можем да отворим възможността за излизане от политическата криза под формата на експертен кабинет, заяви в предаваенто "Говори сега" по БНТ депутатът от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Станислав Балабанов. Той потвърди, че партията няма да подкрепи първия мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, и втория на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" няма по никакъв начин да предаде 125 хил. българи, които ни подкрепиха за разлика от сглобката и унизителната ситуация, в която бяха поставени "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", които сега са в опозиция, посочи Балабанов.

Цялата програма за политики да бъде фиксирана със срокове за изпълнение, е идеята на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" за управлението на експертния кабинет, стана ясно от думите му.

Политикът изрази съмнение президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да даде третия мандат на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", при положение, че той ги е нарекъл преди време "шарлатани", а при връчването на мандата в 49-ото НС е казал, че, ако Конституцията му позволяваше, не би им го дал. Тези хора са жадни за власт - "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", дори и да получат мандат, предполагам какви ще са им кандидатите, ще вървят към по-политическо правителство с финансов министър Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и ние не бихме участвали в такъв тип разговори, ако такова е предложението, подчерта Станислав Балабанов. До момента "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" винаги си е държал на думата, независимо от политическите последствия, категоричен е той.

Последните часове наблюдавам как една нова политическа формация в Народното събрание е пред разцепване, отговори Балабанов на въпрос дали е възможно правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и друга формация в парламента.

"Величие" може да изключи членове на парламентарната си група заради гласуване с ГЕРБ и ДПС

Оказахме се най-разумни в този парламент, един път завинаги нека да изключим определенията, поиска Балабанов във връзка с обвинения, че са "малкото ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", понеже са подкрепили кандидатурата на Рая НазарянРая НазарянРая Назарян е родена на 16 септември 1985 г. в град Варна. Тя е от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за председател на 50-ото Народно събрание. 

"Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" внесе разума в 50-ия парламент, отпушвайки конституционните процедури, защото ако не беше станало, дори не можем да отидем на предсрочни избори, добави Станислав Балабанов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2498 31

Свързани новини

Коментари 31

Добави коментар

2024.06.22 | 21:14

1
мамин сладък! ИТН се самоизчегърта! за сек станахте подлоги и старателно олизахте осраните задници на босовете, а вашичкия заработи тлъста сума. наесен сте в кофата за отпадъци!
ШИЗОФРЕНИЯ

2024.06.22 | 21:24

2
АБСОЛЮТН АШИЗОФРЕНИЯ! ПЪРВО ЩЯХА ДА ИЗЧЕГЪРТВАТ ГЕРБ, СЕГА ГЛАСУВАТ С ТЯХ И ДПС!
Тото

2024.06.22 | 21:39

3
Този само бълва глупости и плюване.Все пак толкова си може

2024.06.22 | 21:50

4
Ала-Балабанов говори алабалабалабала
потрес!

2024.06.22 | 22:00

5
Простак от най-висока класа! Клептоман с грозна брадавица на мутрата! Това е Балабана, българи? За този мерзавец ли гласувахте?!
Мнение

2024.06.22 | 22:15

6
Г-н балабанов, политиката не е твоето нещо, откажи се!
Ленчето

2024.06.22 | 22:32

7
Бе сопол що си мислиш че ГЕРБ ше ви уйдиса на болните мозъци?
до Ленче Ν7

2024.06.22 | 22:56

8
Ленче, на ГЕРБерастките престъпници мозъците са по-болни отколкото на чалгарите на Сакатия урод от Учиндол! Така че, Ленче, ще се разберат, сигурна да си! Всъщност, те вече са се разбрали!
Така ли?!

2024.06.22 | 22:57

9
Балабана простака е говедо от класа!
до Ленче Ν7

2024.06.22 | 22:58

10
Ленче, на ГЕРБерастките престъпници мозъците са по-болни отколкото на чалгарите на Сакатия урод от Учиндол! Така че, Ленче, ще се разберат, сигурна да си! Всъщност, те вече са се разбрали!

Добави коментар

Водещи новини