Деница Сачева: Ако има достатъчно зрялост и отговорност, правителство може да бъде сформирано

  • 21 юни 2024 09:05

  • 573
  • 7
Деница Сачева: Ако има достатъчно зрялост и отговорност, правителство може да бъде сформирано
© Bulfoto

В миналото Народно събрание ние направихме всички възможни отстъпки, за да има правителство. Смятам, че ако има достатъчно зрялост и отговорност, правителство може да бъде сформирано, каза на влизане в Народното събрание Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е, зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в -СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Тя обясни, че ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на остават на позицията, че България трябва да има стабилно правителство и то трябва да бъде с първия мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Съответно премиерът, външният министър и министърът на отбраната трябва да бъдат излъчени от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, добави Сачева.

По думите ѝ на председателски съвет не се очаква нищо, освен да бъде обсъдена каква ще е програмата на днешния ден.

Станислав Балабанов: Вчера ИТН гласува за отпушването на работата на парламента

За това как ще протекат преговорите с „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ оттук- нататък, Сачева каза, че трябва първо да минат консултациите при президента и да бъде връчен първият мандат. Всеки ден има нови изявления на различните лидери, каза тя.

Депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на заяви, че всички депутати трябва да мислят за България. "Хората очакват от нас наистина да работим, а не само да приказваме в зала. Мисля, че трябва да се избере комисия за преработка на правилника. Надявам се да водим смислени дебати и да свършим повече работа", добави Караянчева.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
573 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Шоколад

2024.06.21 | 10:31

7
Кравата е в левия ъгъл....

2024.06.21 | 10:13

6
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
горски

2024.06.21 | 09:44

5
Марш сатана!

2024.06.21 | 09:38

4
ЧЕРВЕН БОКЛУК

2024.06.21 | 09:30

3
ДААА , ТАА ОТ ГРУПАТА НА ПРОСТИТЕ ГЕРБАВИ ПОТ КИ ОЩЕ СЕ НАДЯВА , ЧЕ ТИКВОЧА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА БЯЛ КОН И ТЕ ОТНОВО ЩЕ СЕ НАРЕДЯТ НА ДЪРЖАВНАТА КОПАНЯ.

2024.06.21 | 09:12

2
биволицата пак точи лиги да цица социалното

2024.06.21 | 09:11

1
ВЕЛИЧИЕ Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Добави коментар

Водещи новини