ГЕРБ в СОС: Столична община е възложила отпечатването на изборните книжа в София на фирма на районен кмет от ПП-ДБ

  • 06 юни 2024 12:01

  • 1225
  • 4
ГЕРБ в СОС: Столична община е възложила отпечатването на изборните книжа в София на фирма на районен кмет от ПП-ДБ
© Булфото (архив)

На 17 май тази година зам.-кметът по финанси на Столична община Иван Василев и секретарят на общината Адриана Попова сключват два директни договора за отпечатване на изборни книжа и материали с фирма на кмета на район „Слатина“ Георги Илиев. Избраната фирма „Севън старс Ес Пи Ю“ е собственост на кмета Георги Илиев и съпругата му Мила Илиева. Това обявиха на брифинг общинските съветници от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в София.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 895

„Партийна фирма на „Промяната“ печата изборните книжа за предстоящите национални и европейски избори в София. Това са фактите. Очевидно става дума за явен конфликт на интереси, семейни и партийни обвързаности и то при печатане на изборни книжа“, заяви председателят на групата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.

Преди дни г-н Терзиев заяви, че иска подредени обществени поръчки в София, подредбата явно е по азбучен ред на семейните фирми на политици от ПП-ДБ.

Разкриха една добре отработена схема за "доходоносен семеен бизнес"

„Съпругата на кмета на район „Слатина“ е втората съпруга на политик от ПП-ДБ, която получава от кмета Терзиев директен договор от общината. Преди месец стана ясно, че такъв договор е получила и съпругата на Андрей ЦековАндрей ЦековАндрей Цеков е роден в София на 13 април 1973 г. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на регионалното, екс-министър от ПП и член на Изпълнителния съвет на партията“, припомни Хекимян. „Очевидно сериалът „Отчаяни съпруги“ на терена на Столична община, управлявана от Терзиев, е получил името „Финансирани съпруги“.

„Настояваме за незабавен отговор и реакция от кмета Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите. Това ли са подредените обществени поръчки, който той заяви, че ще прави?“, попита общинския съветник Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е.

„Вероятно това отново е единствената фирма, които може да печата бланки и протоколи в София, както беше единствената фирма в милионна София тази на съпругата на Андрей ЦековАндрей ЦековАндрей Цеков е роден в София на 13 април 1973 г. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на регионалното, която може да проверява процедури по ЗОП, както и единствената фирма, която има багер, се оказа семейната фирма на ръководител от общинското предприятие „Гробищни паркове“. Списъкът става прекалено дълъг и говори за системен подход“.

Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С преди ден обясняваше, че промяната е единствената антикорупционна партия. Сключените договори категорично показват, че е всичко друго, но не и антикорупционна“, каза още Хекимян.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1225 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Рептилиньо

2024.06.06 | 14:56

1
Е чия да е ве? Моя ли? Тея бизнеси няма нито един дето да не се държат от нечии партиици, като не е на ДБ ще е на ДПС или на БСП , егаси сензацията

2024.06.06 | 15:17

2
ТОЯ. ГЕРБЕРСКИ НАЕМНИК ОСВЕН. ЛЪЖИ. НАРОДА НЕ. Е ЧУЛ. ДРУГО. ДА. КАЗВА, МИ. ТО. КАКЪВТО. НАЧАЛНИКА. ТАКЪВ. И. УЧЕНИКА. ТЪПАЦИ. ИЗЛЕЗТЕ. И. ГЛАСУВАЙТЕ. МАСОВО, ВАЖНОТО. Е. ДА. ГЛАСУВАТЕ, ЕСТЕСТВЕНО. ИЗБОРЪТ. СИ. Е ЛИЧНО. ВАШ , НО. ГЛАСУВАЙТЕ, ИНАЧЕ ЩЕ. ПОЛУЧИТЕ. СЪЩОТО. НО. В ОГРОМНО. КОЛИЧЕСТВО, И СЪЩИТЕ. ТИЯ ДЕТО. ТРИ. ГОДИНИ. НЕ. ДАДОХА. И. ТРИ МИЗЕРНИ. СТОТИНКИ. ВЪРХУ ПЕНСИИТЕ, ПАК. ЩЕ. ВИ. ГО. КАЖАТ. В. ЛИЦЕТО:- ЕЙ. ПАК ГИ. ИЗЛЪГАХМЕ, НАИСТИНА СА. ТЪПАЦИ.
Тоя е мерзавец!

2024.06.06 | 15:29

3
Понеже Терзиев много яко разобличи самоковската селяндурка - даскалицата Дана Фандупкипа за чудовищните й престъпления, далавери и грабежи, та сега Хекимянката, банкянският свиркаджия се напъва, завалията, да отвърне на удара! Боже, колко е жалък! Да, ама поръчките на Фандупковата банкянска слугиня на герберастки фирми са анулирани Хукимяне!
потрес!

2024.06.06 | 15:39

4
Виждали ли сте по-голямо, по-мазно и по-противно нищожество от Хекимяна - банкянския свиркаджия на мекия на мутрата от СИК?!

Добави коментар

Водещи новини