Хекимян: „Спасителите“ дръпнаха аварийната спирачка за „Патриарха“!

  • 16 май 2024 13:02

  • 968
  • 4
Хекимян: „Спасителите“ дръпнаха аварийната спирачка за „Патриарха“!
© Булфото (архив)

„Спасителите“ дръпнаха аварийната спирачка за „Патриарха“! И започнаха движение на задна, почти като новото паркиране. Това пише в пост общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

Самоназначилите се за експерти от „Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и“ публично признаха, че катастрофираха с недемократично наложената от тях нова организация за движение в града.

След приспивно цитиране на наредби, членове и алинеи – Бонев призна - тепърва ще се правят анализи, комисии и обсъждания за незаконно разчертаните бул. „Патриарх Евтимий“, бил. Витоша“ и бул. „Нансен“! Тепърва!

Провалът им започна с лъжа и арогантно отношение към гражданите и продължава с прикриване на информация и мълчание по основателните критики и обвинения към „спасителите“.

ГЕРБ-СДС: Заместник-кметът по транспорт на ПП-ДБ-СС Илиян Павлов да подаде незабавно оставка!

Щяло да им Комитет по наблюдението на новата организация в следващите месеци – изцяло в духа тоталитарния устрем, с който наложиха малцинството над мнозинството.

Комитет!?

Чухме иносказателно, че Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите не е съгласен с новата организация и ще има преразглеждане на всички ЗЛОстотерни неща по трите булеварда.

Напомням:

и днес не видяхме готов и съгласуван проект

не чухме отговор на позицията на МВР, че не са видели проект, още по-малко да са го съгласували.

Не отговориха на обвиненията, че в Протокол 15 на Малката транспортна комисия има съмнение начина, по-който са добавени подписите.

Групата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на искаме оставката на зам.-кмета по транспорта Павлов заради поредно прикриване на информация и непрозрачно реализиране на проекти, за които дори не се знае каква е стойността.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
968 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 06:06

4
❤️ Г­­о­­р­­е­­щ­и­­­ ­­­м­­о­­­м­­­и­­ч­­е­­т­а­­­ ­в­­и­­­ ­­­о­­ч­а­­­к­в­­а­­т ­-­ X­1­8­­.­F­­U­N

2024.05.24 | 04:50

3
ТОВА. Е. МНОГО. ДОБРЕ. ДРЕСИРАНАТА ЛАЕЩА. МАСТИЯ. НА. БОКО. БАНКЯНСКИ.ТЕ. СА. НА. СИНДЖИР, СЪЩО. КАТО МИТОВ, Г. ГЕОРГИЕВ, ТОМА БИКОВ.ДРЕСИРАНИ ТОЧНО ЗА. ОМАСКАРЯВАНЕ. НА. ПРОТИВНИКА. С НАЙ МИРИЗЛИВАТА. КАЛ..

2024.05.16 | 18:08

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.05.16 | 13:12

1
Говнояд, вие ги спряхте, а сега ченгеджийски номера - те са виновни. Мутри проклети.

Добави коментар

Водещи новини