Министрите на туризма, на здравеопазването и на труда и социалната политика проведоха работна среща по актуални теми

  • 29 април 2024 18:51

  • 395
  • 1
Министрите на туризма, на здравеопазването и на труда и социалната политика проведоха  работна среща по актуални теми
© Министерство на туризма

Министърът на туризма Евтим Милошев Евтим Милошев Евтим Милошев е назначен за министър на туризма в служебния кабинет с премиер Димитър , министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева Галя Кондева Д-р Галя Кондева е назначена за министър на здравеопазването в служебния кабинет с и министърът на труда и социалната политика Ивайло ИвановИвайло ИвановИвайло Иванов е назначен за министър на труда и социалната политика в служебния кабинет с проведоха работна среща в Министерството на туризма по актуални теми, свързани с предстоящия летен сезон.

Те обсъдиха част от въпросите, поставени от туристическия сектор пред министъра на туризма по време на неговата обиколка по Българското Черноморие. На срещата бяха коментирани теми, свързани с недостига на работна ръка и пазара на труда в сектор туризъм, в това число и на медицински специалисти, както и наредбата за водноспасителната дейност. Министър Милошев и министърът на здравеопазването д-р Кондева обсъдиха възможни конкретни действия, които да бъдат предприети, за да се намери решение на затрудненията за туристическия сектор, свързани с новата наредба, която влезе в сила на 9 април. 

Евтим Милошев оприличи служебния кабинет на "сираче", но изтъкна: Това си има и своите предимства

На срещата бе обсъдена и възможността за по-доброто позициониране на страната ни на европейския туристически пазар с фокус върху целогодишния медицински, СПА и уелнес туризъм и огромния, малко популяризиран потенциал на дестинация България, съобщиха от пресцентъра на министерството на туризма. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
395 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 06:53

1
❤️ Г­­­о­р­е­­­щ­­­и­­ ­­м­­о­м­и­ч­­­е­­­т­а­­ ­в­и­­­ ­о­­­ч­­а­­­к­в­­­а­­­т ­­-­ X­1­­8­­.­­­F­­U­­N

Добави коментар

Водещи новини