Журналистът Асен Йорданов: Метаданни разкриват, че Лена Бориславова и Никола Минчев са фалшифицирали подписи

  • 29 април 2024 08:07

  • 4365
  • 14
Журналистът Асен Йорданов: Метаданни разкриват, че Лена Бориславова и Никола Минчев са фалшифицирали подписи
© Бтв

Журналистическо разследване на сайта „Бивол“ твърди, че Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и от партия „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ е фалшифицирала подписи и документи.

Според изнесените данни това се е случило през 2021 година, когато Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически трябва да стане министър на икономиката в служебен кабинет, но все още е член на Управителния съвет на неправителствена организация.

Лена Бориславова за разследването на "Биволъ": По никакъв начин не се притеснявам от проверка

"Извадихме документи, които са с фалшиви подписи. Те са входирани с електронния подпис на Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и. Бях изумен, когато видях, че пълномощното е за Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и, с моето име и с моя изкопиран подпис", заяви пред бТВ Атанас Русев от сдружението на "Да запазим Корал".

Никога не сме говорили кога и как Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически ще напусне "Да запазим Корал", каза Русев.

Първо Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и не я познавам, не съм говорил с нея в лично качество или по телефона. Бях изненадан, че тя си е извадила пълномощно от мое име, за да се разпорежда с моето дружество, допълни той.

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически е излязъл от сдружението с фалшиви документи, каза разследващият журналист Асен Йорданов.

Метаданните с уникален код показват съставителите - Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и и Никола МинчевНикола МинчевНикола Минчев е роден на 13.09.1987 г., юрист по образование. Сферите му на работа като адвокат са. Излизат точния час, минута и дата, както и данните на принтер, с който са обработени документите, допълни журналистът. 

Според двамата сигналът до прокуратурата е от преди 10 месеца. И Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, и Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и не са били разпитани още по случая.

Русев разкри, че бившият депутат Александър Дунчев е бил заплашен с пистолет от НСО, докато е бил на среща с Петков и Бориславова по тема заг орите.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4365 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2024.04.29 | 15:16

14
+++г-н Сарафов - какво още трябва да направят ПеПерастите за да се събудиш, да вземеш мерки и да ги изпоарестуваш? Не са ли достатъчни фалшификациите относно гражданството на Киро Тъпото, сегашните фалшиви документи попълнени от Мустакатата му метреса и бившето и гадже Минчев, Джем Корп, посредниците за газа, дерогацията, завода за батерии, контрабандата на цигари, пуделите, пачките на Бойко Рашков - какво още трябва да направят г-н Сарафов - да започнат да убиват по Витошка хората ли? Тогава ще се събудиш ли г-н Сарафов? И ти ли като Гешефтурника ще се активизираш когато започнат да те свалят ама тогава ще бъде късно и тези гнусни шарлатани и гешефтари ще ти се присмиват ехидно?
На 60 г. ни съм,безпартиен

2024.04.29 | 09:54

5
Едно ще ви кажа недорасляци. Преживях тежка казарма, комунизъм(който никога не си тръгна от България),Луканови и Жан Виденови кризи,но като при тези Шарлатани никога не е било. Кирчо е послушко на баща си,виден комунист,Лена,Кокорчо,Минчев и всички останали недорасляци също са комунистически внуци и наследници,както и всички останали. 90-та трябваше до корен! Вече 80 години комунистически гнет!!!

2024.04.29 | 11:52

13
О, тъжиш за ББ еднокнижни и пашата? Те викаш са честни антикомунисти? Докато ББ пазеше Тато така ли мислеше, пръдльо изкуфял.
ШИБАМ КУPBИТЕ НА КОЗЯК 16

2024.04.29 | 10:04

7
Я МИ КАЖИ НОМЕРА НА АВТОМАТА СИ?

2024.04.29 | 11:50

12
Всички солташаци на ББ & пашата веднага на балалатума да сипят по няколко лъжи, пък после нека някой докаже кой има сестра и кой не.
????!!!

2024.04.29 | 10:24

11
А бе, "другарю", а КЪДЕ е ПЪТНАТА КАРТА???? До КОГА ще ПРОДЪЛЖАВАТЕ да " ТЕПАТЕ ТОПКАТА"????!!!

2024.04.29 | 10:17

10
ЖУРНАЛИСТ БИВШ ПОЛИЦАЙ

2024.04.29 | 10:12

9
ЗАТОВА БИЛА ПРОВОКАЦИЯТА СРЕЩУ ДИМИТЪР СТОЯНОВ ЗНАЧИ ХАХА. НЯМА ДА СТАНЕ.

2024.04.29 | 10:08

8
а вие сте гербаджийски мърши
Къде са драскачите тука бе?

2024.04.29 | 09:10

2
Хахаха,пак ли Бойко и ГЕРБ са ви виновни? Цялата тая сган,Кирчо,Кокорчо,Лена парапета и всички около тях,трябва да бъдат заключени на момента. Последните няколко пъти не съм гласувал, но сега с двете ръце за ГЕРБ. Тези Шарлатани за три години ни разказаха играта,върнаха ни в 1997 г.
ШИБАМ КУPBATA БОЙКО БОРИСОВ

2024.04.29 | 10:03

6
ТОВА ЧЕ СА ТЪПИ КУPBИ И БАНКЯНСКАТА КУPBA ГИ Е НАГЛACИЛ, ПРАВИ ЛИ ГО CBЕТЕЦ?
един

2024.04.29 | 09:39

4
Напразно се пънете предатели нещастни!
ПеПерасти гадни, сър

2024.04.29 | 09:26

3
...........Лена Бориславова и Никола Минчев - съставители на фалшивите документи за Кирил Петков и Корал. Освен адвокат Лена Бориславова, като съставител на документ от фалшифицирания набор излиза не друг, а нейния колега и бъдещ съпартиец и съратник по политическа кариера в партия “Продължаваме Промяната” – Никола Минчев, пиша Биволъ. Според метаданните Минчев е изготвил един от най-фрапантните по своята видимост фалшиви файлове – Декларацията на Председателя Атанас Русев за истиността на заявените за вписване обстоятелства. Това е документ, който ангажира Председателя на сдружението с отговорност по Наказателния кодекс, ако бъдат представени неверни данни пред Агенцията по вписванията. Според метаданните Минчев е изготвил един от най-фрапантните по своята видимост фалшиви файлове – Декларацията нс Председателя Атанас Русев за истиността на заявените за вписване обстоятелства. Това е документ, който ангажира Председателя на сдружението с отговорност по Наказателния кодекс, ако бъдат представени неверни данни пред Агенцията по вписванията. Фалшива Декларация за истинност от Председателя Русев с подправен негов подпис, но съставена с автор Никола Минчев.

Добави коментар

Водещи новини