Психологът Иван Иванов: ПП-ДБ надцениха комуникационните си умения

  • 24 април 2024 15:27

  • 914
  • 5
Психологът Иван Иванов: ПП-ДБ надцениха комуникационните си умения
© Булфото

ПП-ДБ са надценили комуникационните умения на част от политическите си лидери и не се вслушват в комуникационните експерти, което води до „полифоничност“ - всеки говори в различна посока. Така психологът доц. Иван Иванов коментира в предаването „Кой говори“ по „Дарик“ умението на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната""-"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" да изпраща ясно разбираеми послания в обществото. Според политолога Любомир Аламанов ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с нямат проблем в комуникацията с техните електорати.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 821

„Както и да си променят мнението, техният електорат гласува“, заяви той пред Дарик.

Според него, ако трябва да се прави прогноза на предстоящата предизборна кампания, напълно възможно би било ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да пренасочи част от гласовете на своите избиратели със стратегическа цел.

Христо Иванов не изключва мнозинство с ГЕРБ след изборите в името на важните реформи

„Няма да се учудя, ако ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с насочат в определи райони гласове към ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с идеята ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да увеличат преднината към ИТН с идеята ИТН да минат устойчиво 4-процентната бариера и да имаме вече явна коалиция между ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, ИТН, а защо не и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за (лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – бел. ред.), която в момента е притисната в ъгъла от вътрешнопартийните неразбории“, каза Иванов.

Аламанов направи анализ на стъпките, които ПП-ДБ трябва да предприемат, ако искат да бъдат чути в предизборната си кампания от избирателите.

„ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на си имат техните верни фенове. Каквото и да направят, заедно с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с те имат около 1 млн. сумарно гласове. Въпросът е, ако целта е обръщането на резултата, ПП-ДБ да намерят другия 1 млн. да гласува за тях. Ако това е целта, те трябва спокойно да си я поставят тази цел, да видят кой е другият 1 млн. – дали са пенсионерите, на които вдигнаха пенсиите, дали са хората, които пътуват повече и се радват на, макар половинчатия, Шенген, дали са хората, които са евро настроени и се радват на влизане в еврозоната, дали са тези, които искаха някаква промяна, реформи. Те трябва да си определят целевите групи и да използват инструментите“, заяви Аламанов.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
914 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Наско

2024.04.28 | 22:33

5
Пореден провал от ПП-ДБ.
Емилия

2024.04.25 | 10:38

4
Ама те имат ли изобщо умения?

2024.04.24 | 15:59

1
еб@ти психопата е този клоун в средата

2024.04.24 | 19:02

3
Те всичките са в средата,,,
Krastu

2024.04.24 | 17:51

2
Сякаш им белят яйца и им дават черупките да хрупат-олигофрени!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини