Искрен Арабаджиев: Няма да предадем избирателите си, ако трябва, ще има още едни избори

  • 24 април 2024 11:16

  • 667
  • 3
Искрен Арабаджиев: Няма да предадем избирателите си, ако трябва, ще има още едни избори
© Нова нюз

Превзетите институции са сърцевината на проблемите в страната. Трябва да проведем съдебната реформа и да изберем хора за регулаторите, за да има промяна. Няма да предадем избирателите си, ако трябва, ще има още едни избори.

Това заяви депутатът от ПП-ДБ Искрен Арабаджиев в ефира на "Твоят ден".

"Ние сме много последователни политици, три години след като предложихме програмата си, следваме приоритетите си. Борим се за справедливи доходи и да се доближим към средноевропейските заплати. Финансовата ни политика цели намаляване на неравенствата. Нямаме проблем да ни подкрепят различни партии, стига да има резултат. Не видяхме ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да искат да прекъснат влиянията в съдебната система. Искаме най-накрая да има правосъдие в България", коментира той. 

Денков: Нямаме второ плащане по ПВУ, защото ГЕРБ и ДПС саботират правосъдната реформа

Според него конституционните промени до момента са добри и трябва да продължат.

"Колегите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с влияят и създават зависимости в съдебната система и пречат на ефективната борба с корупцията", посочи  Арабаджиев.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
667 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Анонимен

2024.04.24 | 12:20

3
Колкото и избори да има, все по назад ще вървите.

2024.04.24 | 11:40

2
Говньо
ne

2024.04.24 | 11:40

1
podlogata na P.P vav BG niamalo osaden politik e kak da ima bokuk kato vie napravihte pravitelstvo sas tezi koito uj shtiahre da osadite.

Добави коментар

Водещи новини