Пеевски отговори на обвиненията на ПП-ДБ: Абсолютна поредна лъжа

  • 24 април 2024 10:33

  • 2737
  • 28
Пеевски отговори на обвиненията на ПП-ДБ: Абсолютна поредна лъжа
© Булфото

Лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на обясни пред журналисти за номинацията на евродепутатката Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в за евролистата на движението: "Тя е един независим човек, който е доказал, че защитава свободата на медиите, журналистите, на хората. Ние винаги сме имали гражданска квота и смятам, че тя ще е един достоен представител на тази квота".

"Нищо не е сменила. Ние я поканихме, в момента тече номинационен процес. Когато сме готови с листите, ще ги обявим", обясни Пеевски защо Йончева е сменила БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Помолен да коментира реакцията на лидерката на левицата Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, че не е изненадата от станалото, той бе лаконичен: "Изобщо не ме интересуват реакциите на други партии".

Пеевски впечатлил със знания Елена Йончева

"Абсолютна поредна лъжа. Ако някой е саботирал, това са те - саботираха всичко с това, че направиха така, за да няма ротация", отговори Пеевски на обвиненията на ПП-ДБ, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са саботирали съдебната реформа. На брифинг в парламента по-рано втората политическа сила ги обвини, че така бавят второто плащане по плана за възстановяване. То е в размер на 1,4 млрд. лева.

На въпрос дали след всички обвинения на ПП-ДБ към ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е възможен диалог помежду им той отговори: "Нека да не говорим сега дали е възможен, или не е възможен диалог".

Първо е редно всичко, което се изговори за тях, да се докаже: "ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с няма да работи с "Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ), ако се докаже от правоохранителните органи "всичко, което видяхме като обвързаности с контрабанда, тези пудели, влачещи пачки", коментира в кулоарите на парламента председателят на партията Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Той подчерта, че всички тези твърдения трябва да се докажат по надлежния начин. Това, което видяхме, е чудовищно и мисля, че такива хора нямат никакъв интегритет, посочи той.

Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския няма място в политиката, а „видяхме къде има място за него - по трапезите“, коментира още председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

За коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в след изборите, заяви, че не е редно да се говори сега, нека хората първо да  дадат вота си.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2737 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар

2024.05.25 | 07:07

28
❤️ Г­­о­­р­е­щ­и­ ­­­м­­­о­­м­и­­­ч­­е­­­т­­­а­­ ­­в­­­и­ ­­­о­ч­­­а­к­в­а­т ­-­ X­­1­­­8­­­.­­F­­U­N
Гого

2024.04.24 | 21:26

27
Е то ДБ и ПП само лъжат последните три години
бойка пудела на дпс

2024.04.24 | 13:24

26
данчо ментта имаш последно предупреждение иначе дси разпран знам къде живееш

2024.04.24 | 12:50

25
Тоя нали знае, че ще свърши като кадафи.

2024.04.24 | 12:36

24
добре че беше тотото да крадете и булгатабак щеше да бъдеш още в пръста грухчо издига се
Иво

2024.04.24 | 12:36

23
От лъжци какво очакваш
патриот

2024.04.24 | 12:28

22
горд съм че съм българин! такава кочина по света НЯМА
Само ГЕРБ и ДПС

2024.04.24 | 12:19

21
Лайте шарлатани! На изборите при Галева,под 4%.
бойка пудела на дпс

2024.04.24 | 12:13

20
ще влизаме и ще ги запалим в нс и бой чупене на крака ръце пениси рязани и тъпчени в устата
свинята шиши

2024.04.24 | 12:12

19
прасчо сънувам розови сънища като те видя и после кошмари

Добави коментар

Водещи новини