ГЕРБ с изненадващ ход с доклада за договора с "Боташ"

  • 19 април 2024 15:37

  • 4412
  • 6
ГЕРБ с изненадващ ход с доклада за договора с "Боташ"
©

Внесох в деловодството на Народното събрание доклада за договора с "Боташ". Това заяви пред журналисти председателят на комисията за "Боташ" Жечо Станков.

По думите му внасяйки доклада е видял, че има хора от ПП-ДБ, които не са го подписали.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

"От 3 август го питайте Денков какво е направил, колко пъти е вдигнал телефона, какви преговори е провел", допълни той.

Бившият министър на енергетиката Теменужка Петкова каза, че докладът е внесен без становище от БЕХ. Тя попита какво е направил вече бившия енергиен министър Румен Радев за предоговаряне на договора.

НС с извънредно заседание за договора с "Боташ", депутатите се скараха

"Продължаваме промяната" се държат сякаш са паднали от небето току-що, коментира дапутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и председател на Комисията по енергетика Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:

"Договорът с "Боташ" се променя не от парламента, а от правителството. Десет месеца имаха цялата власт в това правителство, 10 месеца за тях не съществуваше за тях такъв неизгоден договор", коментира Добрев.

Той каза още, че "Булгаргаз" бил пред фалит заради управлението на ПП-ДБ. Той ги заподозря, че това било направено в интерес на Сашо Дончев, който бе определен като “най-големия спонсор".

"Те го докараха нарочно пред фалит, защото най-големият им спонсор е вторият най-голям търговец в България. Сашо Дончев им преведе официално 500 000 лв. През всички тези 10 месеца те си кротуваха за договора с "Боташ", за да може "Булгаргаз" да загуби стотици милиони, пазарен дял, да фалира, за да може техният спонсор да им вземе бизнеса", категоричен бе Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4412 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.05.25 | 07:20

6
❤️ Г­о­р­е­­щ­­и­ ­­­м­о­­м­­и­ч­е­­­т­а­­­ ­­в­­­и­­ ­о­ч­­а­­к­­­в­­а­­­т ­­­-­­ X­­­1­­­8­­.­F­­­U­­­N
Поговорка

2024.04.19 | 18:36

5
Намирисва на - крадеца вика дръжте крадеца !
като в песента

2024.04.19 | 17:22

4
покажи как съ мяташ..............
a

2024.04.19 | 17:09

3
като се подпише е невъзможно за която и страна да се опитва да го променя

2024.04.19 | 16:34

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman

2024.04.19 | 16:02

1
теменужке, кажи защо си намалила процента печалба за държавата, която е трябвало да плаща майнинг за златото? к@рви безродни!

Добави коментар

Водещи новини