Хекимян: "Спасителите" спасяват общинския си съветник Благовест Георгиев

  • 19 април 2024 14:25

  • 409
  • 1
Хекимян: "Спасителите" спасяват общинския си съветник Благовест Георгиев
© Булфото (архив)

"Спасителите" спасяват общинския си съветник Благовест Георгиев. Това написа във фейсбук общинският съветник от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални

В очакване скандалът да заглъхне - Бонев великодушно намира място на Георгиев в Комисията за връзки с гражданското общество към СОС.

Изключването му от другите комисии не може да скрие фактите, а именно - че е избягал от проверка за алкохол и наркотици след причинена от него катастрофа.

Това е предложението на "промяната" с доклад, написан след внесения още в началото на седмицата доклад от нашата група Благовест да бъде изключен поне от комисията по транспорт и безопасност на движението.

Докладът на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на не е включен в дневния ред на предстоящата сесия, въпреки уверението, че това ще се случи!

Като прибавим, че никъде фейбук политиците не са обявили все още, че Геогоргиев е изключичен от групата на ППДБСС - очаквам скоро да видя и защитни пледоарии за техния колега, типичното за "новите политици" - омаловажаване на скандала и замитането му някъде под любимите им жълти павета.

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност

Последвайте канала на

Радина Лазарова
409 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.19 | 16:37

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman

Добави коментар

Водещи новини