Цветанов се срещна с израелски министър

  • 29 август 2012 14:07

  • 560
  • 0
Цветанов се срещна с израелски министър
©

Министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се е срещнал с Моше Яалон, вицепремиер и министър по стратегическите въпроси на Израел.

По време на разговорите двамата са изразили задоволство от двустранните отношения и партньорството в последните години. Министър Цветанов е изказал съболезнования за близките на жертвите от атентата на летище Сарафово на 18 юли. Той е подчертал, че извършеният голям обем работа в хода на разследването е резултат от доброто взаимодействие на МВР с международните партньори, в това число и с правоохранителните органи и службите за сигурност на Израел. Двете страни са изразили надежда, че със съвместни усилия ще бъдат разкрити извършителите на атентата и ще бъдат предприети всички необходими мерки за предотвратяването на подобни случаи в бъдеще.

Яалон е на посещение в България от вторник, когато се срещна с военния министър Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март и присъства на възпоменателна панихида в памет на загиналите израелски граждани при атентата от 18 юли в Бургас.

Последвайте канала на

БТА
560 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини