Политическо напрежение: Президентът покани на среща Главчев

  • 19 април 2024 06:30

  • 792
  • 3
Политическо напрежение: Президентът покани на среща Главчев
© Bulphoto/архив

Ще се състои ли среща между премиер и президент?

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 810

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на покани на разговор Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в след като той поиска външният министър Стефан ДимитровСтефан ДимитровСтефан е Димитров е назначен за министър на външните работи в служебния кабинет с премиер Димитър да бъде сменен с Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,, а земеделският Кирил ВътевКирил ВътевКирил Вътев в член на Управителния съвет на Асоциацията на месопреработвателите и собственик на с шефа на фонд "Земеделие" Георги ТаховГеорги ТаховГеорги Тахов е роден през 1971 година. Завършил е езикова гимназия "Бертолт Брехт" в Пазарджик..

Вчера Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в заяви, че е готов на диалог, но не отговори дали ще приеме на поканата на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Главчев разказал на европейските ни партньори за случващото се в страната ни

Конституцията не обвързва със срок президента кога трябва да подпише указа за назначаване.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
792 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.04.19 | 06:50

1
Шепа стари пръдльовци командват цялото човечество. Войните и хаоса са тяхното забавление и източник на органи и педофилски забави

2024.04.19 | 07:30

3
Точно

2024.04.19 | 07:19

2
Ще му съска на Главчев

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини