Гешев нарече Никола Минчев „клеветник“, българите – "заложници на Борисов", отрече да се познава с Нотариуса

  • 16 април 2024 13:02

  • 1868
  • 4
Гешев нарече Никола Минчев „клеветник“, българите – "заложници на Борисов", отрече да се познава с Нотариуса
© Novini.bg

Нямам никакви връзки с Мартин Божанов – Нотариуса, заяви пред журналисти в парламента бившият главен прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във, който е там, за да бъде изслушан от депутатите в ресорната комисия.

Всичко по темата:
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса и трусовете в съдебната система 281

„Съзнателните и важните въпроси са с Бойко Рашков да си поговорим за контрабанда. С Христо Иванов – за право, но той всъщност не разбира от това. С Никола Минчев – за делото, защото смятам, че е клеветник“, добави той.

Гешев е убеден и намира за „тъжно“, че цялата държава и българите са заложници на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. „Едното, което го интересува, е „Барселонагейт“. Затова отстрани главния прокурор напълно незаконно – за да си реши проблемът. Второто, което го интересува, е да не влезе в „Магнитски“. Той трябва да е с ясното разбиране, че няма кой да го сложи в „Магнитски“ при положение, че е вода на първата или втората партия в страната, защото това ще означава прекъсване по същество на дипломатическите отношения. Ще го сложат, когато е извън партията“, посочи бившият главен прокурор.

Нов опит да изслушат Сарафов, Гешев и Цацаров за Нотариуса

„Причината днес да съм тук е, че имам уважение към държавните институции, въпреки че от институцията Народно събрание е останала само сградата. Тази комисия е напълно безсмислена. Създадена е само и единствено, за да си правят предизборна реклама и е безопасна. Ако искаха да свършат нещо, щяха да променят законите като европейските, за да може престъпниците да влизат в затвора, а те ги правят като тоталитарните страни, за да може да управлява плутокрацията, която стои най-отгоре над всичко“, на мнение е Гешев.

„След като ГЕРБ и ДПС използваха ПП и ДБ, а вече не са им необходими, сега ще ги изхвърлят“, коментира още той.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1868 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 07:31

4
❤️ Г­­о­р­е­­щ­­­и­­ ­­м­­о­­м­­и­ч­е­­­т­­а­ ­­­в­­и­ ­о­ч­­а­­­к­в­­­а­т ­-­­­ X­­­1­­­8­.­­F­­­U­­­N

2024.04.16 | 16:26

3
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman
Каскетура

2024.04.16 | 13:41

2
Гешуфтурник - никой вече не ти вЕрва бе мушмурок. Защо не арестува Киро дза фалшивата декларация, ами за Джем Корп, ами за далаверите с газа, ами за дерогацията? Не ти вЕрваме бе. Не ти вЕрваме.

2024.04.16 | 13:18

1
девствен ли е гешеФтАРОВ!

Добави коментар

Водещи новини